Summa sidvisningar

söndag 24 augusti 2014

Kvällens knockout...

Godmorgon alla nära kära och bloggläsare <3

När vi igår hade kommit hem och alla hade åkt så blev Pia Johannas kompis kvar och även hennes lilla tjej, en golden retriver valp på snart 10 månader. Det är alltid till en början lite rörigt, men det funkar bra mellan den bara man ger dem tiden att komma ihop sig och inte bara släpper ihop dem hur som helst.
Efter den tiden var över igår kväll så var jag död, min kropp och själ bara slog ihop totalt. Patrik ringde ut så tjejerna fick komma in, de fick den äran att göra middag. Jag orkade verkligen inte så nu stod hela köket till deras förfogande.

De togs sig an det utan protester vilket var skönt. Jag stendog, somnade som en stock och när det var dgs att vakna kände jag mig riktigt sjuk. Huvudet var sprängande, mådde illa så jag trodde jag skulle få kräkas, jag kunde inte öppna ögonen efter ordning, jag var så matt i kroppen att jag inte orkade sätta mig upp. Jag frös som en galning.
När jag fick en förrätt framför mig som bestod av viltöksbröd och morotsstavar med dressing som plock om man ville ha fick jag jätte ångest. Jag kände mig verkligen elak. Här hade tjejerna gjort något riktigt trevligt och jag verkade jätte otacksam och kunde inte äta till en början.
Efter en stund så försökte jag ta mig upp, var tvungen att besöka huset en trappa upp. Men jag kom knappt upp igen!!!
Jag hade så ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Patrik erbjöd en hjälpande hand men jag avböjde då jag kände att det går nog snart...
Jo så blev det. Jag tog mig upp och ner men slog ihop på soffan igen.
Jag tvingade i mig av brödet som låg framför mig, började sakta må bättre...

Flickorna kom sedan med maten som bestod av ris, beasås, baconklädd kyckling, det var najs. Riktigt gott men ett jättelass! De flesta av oss fick problem att äta upp..
När väl det var klart så kom de in med en efterrätt...brylépudding.
De hade varit sååå duktiga och jag var verkligen tacksam, jag hade aldrig orkat att ge dem föda förren kanske väldigt sent.

Ett jätte tack till er båda <3<3<3
Efter maten så försvann de och jag tog hand om lilla Bella.
Bella fick äta tillsammans med min hela liga, precis på samma vis som vi alltid gör. Man sätter sig ner i groventrén, lugnar ner sig, får sin skål framför sig men väntar. När alla fått och jag sagt varsågoda så är det ok.
Hon var med i gemet helt och åt upp allt hon fick.
Efteråt var de med oss i tvrummet för att sedan få gå och sova.
Bella fick sova i med Winston medans Ebba och Alice var i groventrén som de brukar.
När vi gick upp kom några skall från Bella i protest och tristess men därefter la hon sig och kopplade av.
Själv somnade jag som en stock ännu en gång och har sedan sovit en natt med ganska många timmar...

Tack snälla rara Johanna och Pia för igår <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar