Summa sidvisningar

fredag 25 mars 2016

Nya besked...

Nu har veterinären ringt. Jag får hämta Anton 14.20.
Det hade inte funkat alls med sedering utan han behövde sövas helt. Han har och har haft verkligen ont och jag förmodar att han inte har varit en trevlig patient i det här läget.
Det har visat sig att han har en öroninflammation av ett kraftigt slag i det högra örat. Man kan fortfarande inte se om trumhinnan är intakt eller ej. Det har blött ganska mycket då de nu spolat örat och vi hoppas att inget är trasigt utan att det kommer läka fint.
Han kommer nu få behandling och smärtstillande samt vara under uppsikt för mina ögon. Man hoppas nu på att detta är orsaken till hans balanssinne fallit och att balansen återkommer helt utav behandlingen. Om det inte skulle ske så får man gå vidare och göra en neurologisk  undersökning där man skannar huvudet efter orsaken till balanssinne förlust.
Det är inte ovanligt att öron och balans hänger ihop och man tror att detta är orsaken men man måste ändå vara beredd om det nu kvarstår.
Anton skall få en tid för ett återbesök i nästa vecka och vi hoppas innerligt att han är så gott som återställd igen men vi får se hur sams han och jag kommer vara fram tills dess. Förmodligen kommer han inte älska mig den närmaste veckan...kanske kommer det låta dom åskan går inne 2 ggr om dagen....men då får den väl göra det då.
Hoppas han förstår att jag bara vill honom väl trots allt...min "lilla" fina kille ❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar