Summa sidvisningar

torsdag 7 april 2016

Äntligen några rader!

God natt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu äntligen har jag nått sängen och har lite batteri i datorn. Lurarna är i, och Bryan Adams ljuder med sina underbara toner medans jag skriver.

Som jag skrev tidigare så har det varit sjukt mycket att göra trots att jag inte har mycket på papper i tid som ska göras. Så har det väl alltid varit mer eller mindre. Har väl lite som jag själv kallar det A-Ö.
Kan sällan bara sitta och glo utan måste göra något. Om jag inget gör blir jag mer eller mindre sjuk och mår dåligt. Nackdelen är att jag mår skit om jag har det skitit och rörigt runt mig så jag måste mer eller mindre alltid eliminera det problemet först vilket inte alltid är lika enkelt. Huset är stort, 4 hundar och en himla massa att ta hand om jämt.

Nu sista tiden har jag som sagt varit helt ockuperad i ett nytt projekt som jag planerar för fulla muggar. Jag har inte kommit till det läget ännu att jag tänker yttra vad det handlar om utan fortsätter att vara tyst om det ett tag till. Jag är inte hemma ännu och jag vet fortfarande inte om det finns en möjlighet att komma någon vart.
Hur som så har jag inte heller tid att bara göra ingenting åt det och går det inte nu så kommer en tid då  min tid är kommen och då är ja redan klar med ett färdigt koncept för det projekt som jag vill satsa på.
Om det är något jag alltid fått göra genom livet så är det att vänta, vissa saker är jag dock riktigt dålig på att vänta på!

Nog om det, idag har jag inget gjort åt det projektet idag utan jag gick upp vid 6 i morse och då gubben åkte så började jag att gräva i min bråte.
Hela sovrummet var fullt med tvätt, ouppackade resväskor och massor med annat så det var bara att hugga i....
har nu bara golven kvar att ta där.

Anton har fått sin vård varje dag viket verkligen har blivit en ritual, och trots det så kommer han hur trist det än är varje gång. Han är en riktigt trevlig kille.
Alla babes har fått de de behövt för dagen....samt ett parningsförsök...vilket jag återkommer till.
Hela vardagsrummet är snyggt. ..golven..undan plockat. ..dammat,
En hel soptunna tvätt rent efter att jag vikit tidigare maskiner 4st och fått in i skåpen. Mattor. ..fällar och arbetskläder är också tvättat. Matrummet klart...köksgolvet klart...hallen likaså.
Jag har fart som en tok överallt för att få saker klart.
Gubben och jag har haft en dispyt som jag kan hända återkommer till men nu är jag för trött.

Ja en himla massa har jag nog fått gjort men har massor mer att skriva. Tyvärr är jag så nära att somna så jag får återkomma. ..
Puss 😙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar