Summa sidvisningar

måndag 11 april 2016

En söndagseftermiddag i trädgården...

Goddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Gårdagen innehöll lite av varje kan jag väl säga.
Jag har nu retat mig länge på att hundarna springer över mina rabatter hela tiden så jag har länge bestämt att jag ska åtgärda det problemet. Jag köpte för länge sedan nät för att sätta i staketet ifall jag hade mindre hundar på besök som går igenom de stora hålen som är och så att jag även förhoppningsvis kan hindra katter för att ta sig in väldigt lätt på tomten.

Än så länge så har jag inte tagit hand om det utan har rullen med nät ståendes då jag vill ha staketet nymålat och snyggt innan jag tar tag i nästa del såsom ett nät med. 

Nu när jag äntligen kom ifatt lite i tiden så har jag nu tagit hand om den rabatt som det redan finns perenner i som börjar spricka fram nu. 

Patrik grejade med tomten hela dagen på annat plan men det visar jag i annat inlägg ;)

Så här blev det i alla fall efter min insats som hastigast igår. Med tiden kommer det att fyllas med blommor och lamporna kommer att göra sig bra när solen varit aktiv med sin närvaro. Även om det inte var så stor insats och att stenarna har blivit nötta och fula så är jag ganska nöjd ändå. Det ser åtminstone vårdat ut...


Före


Efter







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar