Summa sidvisningar

onsdag 27 april 2016

Trädgårdsarbetet fortsätter. ..

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3


Igår kväll satt jag åter igen ensam som så många andra dagar under kvällarna, de andra sov i vanlig ordning men jag har huvudet på högvarv åter igen. 
Jag har ju slarvat lite med att skriva och nu har jag lite tid att skriva ifatt vad jag har haft i bakhuvudet. I söndags innan vi tog med oss familjen Grankvist på middag så hann Patrik att köra undan en hel del av den jord som låg i drivor över tomten vilket kändes extremt befriande. Han påbörjade även gjutningen av plintar till att sätta lyktstolparna i vilket blev lite si och så men förmodligen blir det bra när han väl är klar.

Denna stora grushög ligger fortfarande kvar då han inte har haft tid att göra mer på tomten under veckan.
Han far iväg tidigt och åker från ena arbetet direkt till nästa för att sedan sluta jobba klockan 20.00.  Jag kan säga att jag i själen inte alls är nöjd med det då det så många gånger har varit förklaringar för orsaker varför han jobbar så mycket. Tyvärr så kan jag känna tvärtom, att det är nu vi lever och måste ta hand om varandra, men samtidigt så förstår jag ju hur han tänker. Det får vara hur det vill men jag är inte ärlig om jag skulle påstå att det inte är påfrestande. Han lider inte av det men jag gör det både nu och då. Jag kan även tillägga att det tog 7 år innan gubben tog sig tid att följa med att bada med barnen en sommar då det inte regnade och vi hade väntat lika lång tid för att första gången ta semester tillsammans.

Ja ni gott folk, det finns så mycket mer att säga men jag väljer åter igen tystnaden är total just nu och jag tänker att vi hoppar den biten med det jobbiga och fyller på en annan gång.

<3                                                                                                                                                                                                                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar