Summa sidvisningar

tisdag 26 april 2016

Natten intar sig mot min vilja...

Godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare ❤
Klockan har passerat 02.00 och jag har inte kommit till sängen ännu. Nu är jag dock trött och lägger mig ner på soffan de få timmar som hinner svepa förbi innan klockan åter ringer.
Idag har jag som vanligt varit på hunddagiset och har haft en trevlig dag. När jag åkte därifrån så tog jag svängen förbi Willys...

Jag hade gett mig tusan på att jag skulle handla innan jag åkte hem då jag har helt tomt hemma. Vid ett par tillfällen de senaste åren har jag handlat lättare saker sedan jag blev dålig men inget som är tyngre. Jag har känt mig som någon jag inte känner igen alls. 

Idag hade jag gnistan till att utmana ödet...

Jag for dit och klev in med en kundvagn i högsta beredskap. Jag handlade utan att tänka alls på hur sjutton jag skulle få hem rubbet. Där inne träffade jag släktingar som jag inte har sett på 8 år, så det tog en god stund att prata om lite av varje, det var trevligt. 

Jag tog sedan min nästan fulla kundvagn och gick vidare mot kassan...
Det var ett himla sjå att bli klar men jag blev det utan att gå ihjäl denna gång. Jag fick med mig allt ut till bilen och så även in i bilen. En annan bil tutade åt mig där jag stod, det var en god vän som jag nu inte sett på ett tag. Det var riktigt roligt att träffa henne igen, det var nu inte under de bästa omständigheter men jag blev så glad och även hon. Vi kramade om varandra så som vänner gör och så som man känner när man träffar en god vän. 

Vi pratade en god stund och senare så ropade ytterligare en kvinna från en bil...åhh en god vän till. Nu blev det ännu fler ord att utbyta så det tog en stund innan jag kom hem om man säger så.  Johanna ringde även och berättade att anställningsintervjun hade gått bra, hon fick tjänsten! :)...
Jag var så glad för hennes skull så det går inte att beskriva...
Det var tydligen fler som sett mig där nere, det är kanske som vanligt att alla känner apan och apan känner ingen ...hahaha
Jag har en förmåga att alltid synas :/

Efter en stund snack så for jag åter hem med mitt lass, ingen var hemma. Jag lyckades få in rubbet där det skulle vara samt 3 15 kg säckar hundfoder...alltså ni kan inte ana hur jag kände mig efteråt!

Det var så jävla skönt att kunna göra en vanlig syssla själv utan att behöva hänga på någon annan...och bäst av allt..JAG HADE INTE ONT...men trött.

Patrik ringde hem och undrade om han skulle köpa med mat hem idag för att fira Johanna lite till sitt arbete, och jag erkänner att jag var nöjd med det för nu var orken slut för tillfället.

Under kvällen så tog jag mig åter i kragen för att göra nytta så nu äntligen har jag sorterat alla hundpapper så det är ordning och reda.
Jag är inte helt klar än då jag måste gå igenom pärmen med valpar och saker efter Coco så att jag har full koll på allt igen.

Nu när denna tunga delen är gjord så ska jag få alla dokument och avtal skrivna och gjorda...det är nu vad som väntar.
Jag behöver ha parningsavtal redo, för valpar ifall det kommer, gå igenom valpningsproceduren i huvudet och läsa på och förbereda mig fysiskt och mentalt om det blir tillökning. Jag vägrar att vara oförberedd efter så här lång tid och väntan. Alice ska känna sig 100 trygg med allt jag kan skapa för henne.

Detta är dock inte akut för dagen men inom kort, jag har andra stora saker på gång, ett besök som väntar under onsdagen, och lite annan blandad kompott...

Jag avslutar just detta här så jag hinner en påtår innan jag grejar vidare.
Som vanligt så somnade jag ju när jag började skriva detta men avslutar det morgonen efter.
Har fortfarande fler inlägg som ligger kvar i kön och väntar...tiden är svår att få till bara..

puss så länge...<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar