Summa sidvisningar

måndag 25 april 2016

I goda vänners lag....

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Vilken dag! Just nu sitter jag i soffan och har ett jäkla program på tv:n som jag bara måste stänga av på! Det är något om frälsningsarmén! Ett ögonblick....

Sådär ja! Nu är den av och Summer of 69 ljuder i datorn när jag skriver...
Är nu förskräckligt trött och ögonen svider men jag vill få ner några rader innan jag somna jag ligger så långt efter och saknar mitt skrivande så jag får abstinens ;). Som alla redan vet så behöver jag låta fingrarna flyga över tangenterna lite då och då, det är ett måste...

Idag har jag/vi äntligen haft tid att ta hand om våra underbara vänner...fam Grankvist. Tommy har ställt upp och hjälpt mig med min bil och jag är vansinnigt tacksam för det då jag är en "korkad blondin" i just det fallet...
Han har hjälpt mig att få igenom bilen ett år till på besiktningen så jag kan tuta och köra och fortsätta vara en glad individ...stort tack <3

Idag var det min tur att visa min tacksamhet...
Patrik och jag har lovat att ta med paret Grankvist på något ...som en liten överraskning och vi fick nu lite tid till just det. Det har gått ganska lång tid sedan förra försöket en då blev herr Grankvist sjuk så vi fick avboka.
Idag så satt jag under förmiddagen i kontorspapper och gjorde klart alla makens papper i företaget som ska lämnas till revisorsassistenten. Så vansinnigt skönt ska jag erkänna...såklart var det hundar och så försöka hinna kirra till sig för att åka. 
Vi hämtade paret på hemadressen och for sedan iväg en skaplig bit hemifrån. Vi åkte till Mjölby för en bit mat på Eatitaliano Asian... en restaurang som ligger vid sidan av E4:an vid Boxholm. Vi har själva varit där några gånger och varit nöjda med maten och utbudet. De har Buffé med ganska många olika sorter av asiatiskt, svenskt och så mjukglass samt en stor chokladfontän till att kunna ta av efter maten. Riktigt bra tycker vi. 

Det som var iktigt roligt var att det visade sig att de aldrig hade varit där och de gillade maten så vi alla var både mätta och trötta när vi alla nöjda skulle bege oss hem igen. Vi hade en riktigt trevlig dag och det tog ca 4,5 timma tillsammans. Ett välbehövligt möte och ingen är gladare än jag när man får tillfälle att glädja tillbaka underbara människor...det är verkligen så roligt.

Jag tackar alla för en oerhört trevlig söndag och att jag fick denna möjlighet..<3

När man ser bilden nedan så lyser verkligen både glädje och lite jäkelskap igenom, så som det verkligen alltid är ;) ...ett riktigt trevligt par som jag gillar starkt...men det vet väl alla redan ;)

När vi sedan kom hem så var jag jätte trött men det hjälps inte..
var tvungen att fortsätta med det jag hade på schemat...
Tog hand om hundarna och behandlade Anton åter igen...sorterade bland hundpapper som ska in i pärmar men är inte klar ännu. Jag har kommit så pass långt i alla fall att jag hittar och har sorterat och kastat det som inte behövs av någon anledning längre.
Självklart har jag haft uppkopplingsproblem ännu en gång men det har löst sig till slut eftersom jag lyckades skriva detta. 
Nu är jag så pass ifatt att det är dax att börja plocka in i pärmar men det orkar jag inte nu...gett upp för idag. Börjar 8 imorgon så jag behöver väl några timmars sömn vartefter. Patrik gick ut och fortsatte med det han hade påbörjat innan vi åkte...vilket jag berättar i ett annat inlägg.
Mer än så här kan jag väl inte säga just nu...???
Jo, förresten! Jag har fått ett jättekul evenemang att delta i den 13:e maj...tack vare min kära fru Westberg! 
Jag är en glad prick som haft en oerhörd tur att träffa så fina och omtänksamma vänner <3<3<3...inget kan ta den fina känslan ifrån mig!

Ja ni gott folk detta var vad som pågick från fler inblandade....

Hoppas er dag har varit lika bra som min, snart är slut för idag...värdelöst annars ;)

Puss på er alla...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar