Summa sidvisningar

torsdag 7 april 2016

Mitt hus är fyllt av sexlust .....

Godkväll igen...nu kör vi väl lite uppdatering tycker jag....

Sitter just nu i vardagsrummet med liveporr lite då och då. Andetagen är snabba och kräver återhämtning både nu och då efter stunder av juckande.
Som väl är pratar jag inte om mig och min man utan om mina hundar.
Det är nu dax för parning v mina rottisar som man nu längtat efter väldigt länge och har jobbat för väldigt länge. Det har kostat extremt mycket tid energi och pengar så de som tänker öppna truten om att jag är ute efter att tjäna pengar kan vara snälla och knipa igen. Min tik har jag fött upp själv och kämpat med i 3 år för alla krav som skall tillfredställas och min hane har jag lagt ner massor av energi på samtidigt som jag har resten med hundar. Jag har importerat killen från Norge och tagit honom genom ett Mh som saknades när jag köpte honom.
Han fick för inte alls länge sedan en öroninflammation och blev inlagd över natt på djursjukhus för observation och öronsköljning. Jag har nu vårdat honom efter det med örontvätt 2 ggr/dag sedan dess och det har funkat jättebra med snabb återhämtning.
Det jag försöker berätta är att det har kostat en del för er som inte tror det. Min hane har kostat ca 40 000 så här långt så om någon tror att det handlar om pengar så var snälla  och knip i så fall. Är man korkad och inte vet vad man pratar om och inte har kunskap så bör man skaffa det först. Detta är en stor del av mitt liv och jag älskar verkligen det jag får uppleva.

Jag har längtat och planerat dessa dagar i 2 år...enda från dagen då jag fick veta att röntgen var bra på tiken.
Jag har kämpat i många uppförsbackar och lärt mig massor på vägen och nu har vi kommit till tiden då jag har tiken i höglöp och en egen hane som är en bra kombination i teorin. Vad praktiken sedan säger vet man inte förrän om det blir valpar och när de är röntgade vi 12-18 månader samt mh testade. Allt har sin tid, man kan inte ha bråttom om man jobbar med djur av något slag men framförallt inte detta.

Jag tänkte försöka sammanfatta den sista veckan och dela med mig av men jag måste ta hand om mina älskade 4benta först innan jag får fritt för kvällen. Jag återkommer om ni vill hänga på och veta mer om detta ämne och vad som varit här....

Puss så länge <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar