Summa sidvisningar

torsdag 8 januari 2015

Blandade känslor...glädje..ro och saknad

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag är ingen vanlig dag...idag är den dagen då Atlas fick en ny familj.
Idag har den lilla underbara killen på nästan 50 kg fått flyttat till Vimmerby. Han ska nu bo på en gård med ny matte..husse...lillhusse på 6 år....en gammal golden gubbe samt med hästar och får.
Han kommer att leva sitt liv tillsammans med familjen i allt som deras golden gjort.  Har pratat med dem flera gånger och varje gång har jag känt att de varit en optimal familj med rätt boende och inställning. Dessa har aldrig tidigare lämnat bort någon hund och den enda oron var hur hundarna skulle ta varandra.
När de kom hit fick paret och pojken först hälsa på Atlas...sedan kom hunden. Atlas blev som alltid jätteglad :-).
Han och gamlingen funkade super tillsammans men det kommer att komma en dag då Atlas blir tillrättavisad av gamlingen när han blir a pain in the as ;-).
Hade tidigare i morse en familj här som kikade på honom som vart fästa vid honom och jag tror det skulle blivit jättebra där med. De hade barn och egna hundar 3st. Och även ett hundpensionat...:-) många goda människor har hört av sig så nu måste jag återkomma till dem alla och berätta att han flyttat.
Jag tror i hjärtat att detta blir kanon för honom...och pojken på 6 år och Atlas gillade varandra bums 💖
Nu kommer jag att vänta med spänning för att få höra hur det går...
Han blev lite orolig i bilen tills att den gamla golden gubben hoppade in.
Ber nu till högre makter att jag gjort rätt.

Tidigare i veckan så fick vår Sigge flytta till en av mina underbara vänner...där vet jag att han kommer att få det super bra och han kommer bli sååå bortskämd...ber en stilla bön att han aktar sig för vägen...resten är jag inte ett dugg orolig för..
Så nu idag har jad endast 2 rottweiler och min gamla cockerspanieln kvar..

Nya tider väntar nu...
Mina bebisar är mitt liv..💖💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar