Summa sidvisningar

söndag 18 januari 2015

Nya tag..

Godmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu ser vi åter framåt igen...
Det har varit en tung tid ett tag nu och är väl kanske fortfarande men det känns ändå lättare på något vis. Har nu åter insperation att ta tag i tillvaron utan att bara blänga snett på allt och känna hur jobbigt det är. Nya tankar för framtiden formas. ..även om det är i startfas men det känns bra. Ryggen har varit ganska snäll och själen mår åter bra. Det var varit en tid som är upp och ner i migränvärlden men helt ok tack vare mediciner. Har nu under förmiddagen suttit med en del papper..brukar har förmågan att växa skapligt under veckorna. Resursteamet är inkopplat för en utredning via af sedan förra veckan vilket känns som om det går åt rätt håll.
Har tagit hand om nya lånevillkor på banken idag så det är i sin ordning. Gjort en del överföringar som väntat...sorterat mina tankar och fortsätter nu bit för bit. Hoppet framledes känns positivt men ett enormt arbete väntar i form av planering och förberedelser.
Har några projekt i rockärmen för framtiden och livsandan för att åter kämpa och förverkliga tankarna till verklighet har slagit gnista...dax att få varje del att börja brinna ;-).
Fortsätter nu med räknings delen först för att bli av med lite så friheten för de nya tankarna har plats att ta form.

Önskar er alla en super trevlig söndag....jag jobbar på min och många små delar har åter blivit ljusare igen :-) puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar