Summa sidvisningar

lördag 3 januari 2015

Idag når bloggen 20 000 visningar....

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu är det ett tag sedan jag skrivit igen, jag har slarvat, varit upptagen och hela jag har varit i tankarnas värld. 
Jag funderat fram och tillbaka om massor med olika saker, planerat för kommande år, mått riktigt dåligt på det fysiska planer men upp och ner på det psykiska planet, dock inget allvarligt eller avancerat bara lite små vardags saker som kanske saknats eller önskats.  Om ni vill att jag berättar lite mer om vad som varit så får ni säga till, för annars kanske jag inte bryr mig om det, om jag inte får ett slag av att skrivarbehov förstås. Jag har inte heller skrivit för jag har haft ett jäkla jobbigt knöl med uppkopplingen på datorn vilket är fruktansvärt irriterande. Jag har alltså skrivit från telefonen de sista inläggen och som vanligt så gör jag miljoner med tryckfel på tangenterna, så på så sätt vet man nästan om jag sitter vid datorn eller ej. Självklart föredrar jag att sitta och skriva från den bärbara när jag kan sitta med bland mina hundar och eller familjen i allmänhet. Ibland dock svårt att koncentrera mig på vad som ska skrivas men det gör inget. 

Jag vet att jag har en hel del läsare som följer mig i mitt skrivande och jag skulle tycka det var trevligt om ni trycker på knappen på g+ knappen för att visa mig vilka som gillar att läsa...självklart är även jag nyfiken av naturen så som ni som läser. Det som krävs för att göra detta är ett google konto vilket man får när man skaffar sig en gmail...jätte enkelt..gör gärna det, det finns en hel del fördelar med ett sådant också. Nog om det men jag skulle uppskatta gesten. 20 000 visningar på bara bloggen och över 122 000 på google+ , tror det varit omkring 20-25 länder som läst och många återkommit, så visst är jag nyfiken...vem skulle inte vara det?

Idag har så här långt varit en underbar morgon, tog mig upp ur sängen skapligt lätt och nästan inget haltande när jag tog mig till toaletten. Dessa små saker talar om för mig att dagen kommer att vara bättre än den brukar. Jag kommer säkerligen inte ha så ont idag, kommer kunna göra en hel del av sådant som friska människor gör och kan. Mitt humör går naturligtvis hand i hand med detta...vilket innebär att jag säkerligen kommer känna mig levande idag.

Jag startade med att kliva upp, ett varv på muggen, ner till hundarna, släppte in Ebba och Alice för att få kompa med Winston och Atlas medans jag tände morgonens första brasa vilket funkade alldeles utmärkt. Alla bebesen gick och lade sig på order mot sin vilja och jag fick äntligen en lugn morgon med mitt älskade kaffe ;)

Hojta till om ni tycker att jag skrivit för lite om tankar, känslor och aktiviteter den sista tiden, har varit lat och lagt det mesta men i kortaste drag på fb men det ser ju inte någon som inte är min vän. Via google är jag helt öppen så här ser inte någon mer än någon annan. 

Kanske blir det något mer inlägg om jag inte får ett annat ryck...men jag ber....skriv gärna en kommentar om vad ni tycker, gillar att läsa om, jag uppskattar verkligen respons då jag ändå delar med mig..

Puss från mig till er...dela med mig av morgonens värmande brasa  <3 och önskar er en fantastisk dag :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar