Summa sidvisningar

måndag 5 januari 2015

Blir vansinnig.....

Godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ligger nu på soffan och pustar...helt slut och har så jävla ont och ingen ork kvar i hela baksidan...blir rent ut vansinnig!
Skulle kunna kasta något som går i tusen bitar...slita sönder något....stortjuta bara för att!!!
Man blir bara så förbannat frustrerad...du där uppe...ge mig tillbaka mitt liv!...låt mig få göra saker!..låt mig få göra det jag både vill och måste!...
Jag vill inte vara en passiv människa som sitter och glor med armarna i kors! Låt mig få arbeta!!! Faaan!!!

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. ...
Lugn och fin nu...
Just nu känner jag mig sjukt arg...varför? Jo för att jag har ont som s****..har nu svalt nattens dos så jag hoppas att de  hänger i när jag ska upp. Önskar min natt blir av god karaktär.  Idag har för övrigt varit en underbar dag...
Mådde sååååå jäkla bra i morse...inga smärtor bara stel. Jag var lite trött pga de sena timmarna men det gjorde absolut inget. Skickade ett meddelande till Lotta om hon ville leka med mig idag.....som vanligt så är Lotta okomplicerad. Hon tog med sig Pia och Bella.
Jag hade packat bilen tills hon kom. ...så in med alla i bilen och mot skogen.
Det blev 3 timmar. ..spår...kontakt och inkallning gick  skit bra.
Var super glad :-) kände mig så fri i min fängslade kropp...
Gav mig fan på att jag skulle göra allt jag kan för att må bra och utnyttja  dagen så mycket som bara tänkas kan. Och så blev det...
När vi åter var tillbaka så snackade vi och drack kaffe medans hundarna vilade. De var nu helt slut :-).
När jag åter var ensam så gick jag en våning upp...städade ur mina klädskåp och sorterade bort allt som aldrig används ...vek och hängde allt igen så det var riktigt snyggt.
När jar kom ner så tog jag köket för där såg det ut igen...slängde igång igång diskmaskinen när jag var klar. Svepte förbi tvätten i poolrummet så där kördes 2 maskiner igång. Patrik glodde på hockey så jag bad honom gå upp och lägga sig med den så jag slapp skiten i mina öron. Det gjorde han och då plockade jag fram 2 soptunnor tvätt och vek.
När jag var klar så hade jag så sjukt ont så jag var fruktansvärt arg. Som ni läste tidigare ;-).
Jag är nöjd med dagen in i benmärgen men sjukt irriterad på att jag sna få så ont. Men helt klart värt smärtan i slutänden även om det inte låter så ibland. Genom att göra det jag gör så stärker jag mig själv i huvudet åtminstone. För visst jag kan inte sticka under stomen att det inte är sjukt jobbigt.
Men sådan här är jag.
Bjuder på några bilder från dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar