Summa sidvisningar

torsdag 1 januari 2015

Första tankarna i år...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Efter en dag som inte har varit så värst aktiv...endast en trip en snabbis till stan så ligger gubben och sover medans jag fastnade i en underbar film om sann kärlek.
Den fick mig att tänka lite...både bra och mindre bra tankar. Man bara följer med i livets snabba tempo utan att reflektera över så mycket....
Är det bra? Kanske ....kanske inte...
Man planerar alltid vad som ska hinnas med ...vilka sysslor man skall uträtta...osv osv...men sen då?
Man vet hur man lever...vet vad man känner....vet om något saknas.....varför händer det så ofta att man tappar bort vissa saker på vägen? De små men betydelsefulla sakerna...
Sådana saker som bara ligga på armen tillsammans en hel natt...visa känslan i de vardagliga pussarna eller kramarna....visa den glädje man faktiskt har tillsammans och den respekt som finns.
Detta är tyvärr saker som glöms bort efter hand hos många. Det är viktigt att försöka tända den låga som ibland slocknar....men det viktiga är att kommunicera med varandra...vårda det man har och uppmuntra varandra. Om jag känner att något är av saknad så går ganska lång tid innan jag säger något och när jag väl kommer på att man måste göra något åt situationen så är det nästan kört att smidigt åtgärda problemen. Man lyssnar dåligt och tar mycket illa upp...blir i försvarsinställning...man tar allt som kritik inte ett sätt eller en chans att göra något bättre av situationen.
Tyvärr kan det vara jobbigt att reparera men inte alls försent men man måste vara 2...att ensam lösa vissa bitar kan vara tufft och rent av omöjligt. .
Nu är det ett nytt år och nya krafter ...ville bara påminna om att det är normalt men onödigt....mitt råd är ts tag i saker direkt!

Återkommer igen när jag är piggare..
Önskar alla mina läsare en superbra kväll  <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar