Summa sidvisningar

lördag 24 januari 2015

Hoppas på bättre...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter ner framför brasan ännu en gång efter ha tänt upp som vanligt. Åter igen med min kopp kaffe...
Dagarna är ganska lika varandra så här dax. Hundarna har fått varit ute på första kissningen och trampar nu omkring runt mig och vill ha sin frukost. Ute är allt vitt efter all snö men himlen är grå...
Idag är jag extremt trött men har förhoppning om att få vakna till ordentligt och att smärtan i ryggen avtar....idag är den inget rolig alls...men det är en vanesak. Jag skriver inte alltid hur jag mår kroppsligt men kan erkänna att det sällan är helt bra. Sista veckan har även min migrän varit fruktansvärd igen....men som sagt så är det...bara acceptera och försöka finna glädjen ändå.
Andra koppen kaffe slinker nu ner. Jag hoppas innerligt att jag kan komma i form ännu en dag trots förutsättningarna. 
När man har dagar som mina så startar man varje morgon med en funderare...man tar sina mediciner och inväntar verkan. Man rycker upp sig eftersom inget blir bättre av att gnöla...och försöker forma sin dag. Gudarna ska veta att det oftast blir långt ifrån vad man hoppas om dagarna men man tar det. Man börjar om nästa morgon. Det som är jobbigast med att leva så här är nog att man blir tagen som alla andra...alla friska personer. Många har svårt att förstå att man kämpar för att kunna vara den man är varje dag.
Dagarna blir även långt ifrån vad man önskar och man har fått lära sig att inte hänga upp sig på besvikelsen över sina egna misslyckanden dvs det man haft förhoppningar om men inte klarat av. Till en början var detta psykiskt påfrestande men man lär sig med tiden.
Nu när ni vet hur mina dagar startar så kan vi väl gå vidare.
Jag planerar aldrig vad jag ska skriva utan det bara kommer...tänker aldrig innan.
Idag har jag ett kök som ser ut som hiroshima efter igår....två soptunnor tvätt att ta hand om och vika...en långpromenad som väntar...likaså en hel övervåning som väntar på ett storstäd och så kontoret som ligger efter tack vare veckans rejäla svängning. Ja tro nu inte bara att det är detta jag har ...ni skulle dra täcket över huvudet om jag sa allt så jag stannar här. Känns som om det är här jag får börja iallafall. 
Nu kanske det låter som om jag är bitter...men så är det inte alls. Jag är bara inte vaken ännu...;-).
Natten har varit full med sömn...dock för mycket. Somnade på 2 röda igår när jag lade mig till sängs igår. De förhoppningar jag hade för kvällen igår gick hädan..jag var för trött...Patrik hade somnat efter maten och när han vaknade och frågade om vi skulle bubbla så orkade jag inte. Jag hade nog somnat i poolen ;-).
Jag är inte besviken på gårdagen men visst är det trist när det inte blir vad man önskar..men åter igen så lägger man det åt sidan och tar nya tag.

Annars då? Hur mår jag? Jo tack jag mår nog riktigt bra....och varför i "mitt elände"? Det kanske jag berättar senare ;-)

Önskar alla en underbar dag...jag har tänkt ombesörja min väl bara jag vaknat till :) puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar