Summa sidvisningar

söndag 11 januari 2015

En aktiv dag...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu tar jag kväll..och känner att jag förtjänar det såå :-)
Mår riktigt bra efter dagens insats. Hela vardagsrummet är nu storstädat....sååå skönt. Allt damm är.ett minne blott...granen borta som Johanna och Hugo har fixat...alla ljusstakar borta...alla ytor dammade...byte av gardiner gjort...blommorna duschade och ställda i blöt...golven rejält dammsugade och tvättade...bytt rumsmatta och hundfiltar...GUD SÅ SKÖNT!!!
Patrik har satt upp fönsterlampor som köptes i höstas. Har även tvättat några maskiner tvätt...tagit golven i groventrén. ..köket...matrummet och hallen.  Disken är omhänertagen ett varv men behövs en omgång till men det får vänta tills imorgon. Har haft Hugo hos oss några timmar vilket var jätte kul 💖.
Har varit ute och tränat Alice med kontakt övningar samt en hel del annat i en timma.  Framgången har varit skrämmande bra. Hon har varot velt annorlunda inne med. En super lugn och harmonisk tjej....blir lite rädd ;-).
Nu ska det bli lite kvällsmys vid tv:n. Någon korv och lite gott snask. ..vilket jag nu faktiskt  ser fram emot. Blir en film till det. I morgon blir det nya tag..
Önskar alla goa en trevlig kväll..puss och så ses vi säkert här igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar