Summa sidvisningar

torsdag 18 december 2014

Ännu en aktiv dag...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag har varit en tuff  dag, om ni läst tidigare inlägg så vet ni att natten endast innehöll 1,5 timmas sömn. Jag var sedan uppe tidigt med Patrik och drack kaffe med honom innan han for iväg. Eftersom jag varit så skitaktig sista tiden och inget orkat och dagarna tickar närmre jul så är det bara att se till att saker blir gjorda. Jag började morgonen med att ta hand om kålen, förkoka och bryna den för att sedan vara redo för resten. Jag hade en tid till ett smärtmöte med arbetsterapeut och sjukgymnast så jag fick avbryta mitt i allt ihop för att åka ner till vårdcentralen.

Mötet tog drygt 1,5 timma, som vanligt är jag ett udda fall vilket inte funkar att dra över samma kam som de flesta andra. Efter jag varit där så åkte jag ner till apoteket för mer mediciner, oj så obekant...eller inte! Skulle gärna lägga de få kronor jag har kvar på andra saker till jul än att lägga de sista pengarna på detta. Och vad jag menar med sista pengarna är att jag nu är avpolletterad från FK och utan ersättning. Jag kommer att ta upp fighten bara julen är över, men lugnar mig några dagar till, sedan jävlar!!!

Hur som, jag åkte hem, tog mig an min kålpudding igen direkt efter att jag haft hundarna ute en sväng och deras tassar var torkade igen. 
Det blev en hel det kålpudding vilket var meningen. Jag fortsatte med att göra köttbullar och efter det dragonbiffar och när jag var klar med det så  tog jag mig i kragen och gjorden Jansson med..
Nu är det värsta tidskrävande gjort till jul i matväg vilket känns underbart. Jag slog ihop ett varv mellan köttbullar och dragonbiffar så jag sov nog ca 30 min innan jag orkade fortsätta igen. 

Nu har jag fortsatt med dragonisarna och Jansson och är nyligen klar. 
Känner mig riktigt duktig idag som verkligen orkade hänga i så jag blev klar. Det var vid flera tillfällen som jag kände att jag var såå nära på att ge upp, men jag bet ihop.
Nu är jag så vansinnigt trött i kroppen så jag orkar inte stå upp längre utan intog soffan. 
Patrik jobbar över idag och har inte kommit hem ännu. När han kommer hem så har han sällskap med sig och då ska vi engagera oss i ett nytt program som vi anslutit oss till...så kvällen är inte slut än på länge men jag kan åtminstone sitta ner...

Jag har fortfarande inte hunnit berätta allt som varit har några dagar kvar, men hinner inte nu då Patrik nyss ringde och sa han var på ingång med besökarna.

Hoppas ni alla har haft en riktigt bra dag, min har varit bra men är jätte trött ....som man bäddar... ;)

Om jag har ork och tid senare så ska jag försöka att ta ifatt lite till men vågar inget lova..

Ha det så gott tills vi ses nästa gång <3


Årets laddning med kålpudding är nu på G..

När jag ändå var i farten så gjorde jag en laddning Dragonbiffar att stoppa i frysen till senare tillfällen.

Självklart ska man ha hemmagjorda köttbullar på jul så det blev att kirra till lite sådana.

2 lådor Jansson är nu det sista som är inne i ugnen, skönt när det är klart!

Fick en önskan om jag kunde göra kålpudding till bröderna Johansson som gärna kunde avnjutas på julbordet, och visst fixar jag det ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar