Summa sidvisningar

torsdag 18 december 2014

Några sysslor...och stor sorg...

Godmorgon alla nära kära och vänner <3
Nu är man på G igen. Lade mig 04.15 men nu upp 05.35 :-).
Har sovit bort alldeles för mycket tid sista tiden.  Idag än så länge mår jag riktigt bra. Dock lite dimmig i huvudet men vad gör det...jag har inte ont :-).
Förklaringen är säkert logisk. Medicinerna har inte slutat verka...skönt säger jag.  Idag blir det att fortsätta där jag slutade igår. Tänkte först redogöra för några fler gjorda sysslor under de dagar som jag känt att jag inget gjort...
Fredag:
Började med att dra frsm dtrykbrädan och strök julgardiner till mat rummet. Nör jag var klar fick jag dem på plats. Klädde om kökssoffan så den matchade.
Jag plockade undan och dammade av samt tvättade av alla dörrar och grindar efter hundarna vilket är nu på rutin. Några maskiner tvätt kördes. Patrik jobbade hela dagen så jag var ensam och jag funkar faktiskt bäst då. Det blev dsmmat överallt och dammsuget. Golven tvättades vilket var välbehövligt då vattnet fick bytas åtskilliga gånger.
Fick ett underbart samtal under dagen då Gill bestämt sig med familjen att de alla ville att Atlas skulle stanna hos dem...blev sååå vansinnigt glad :-).
Gjorde ett inlägg i återbruka mera på det pyssel jag faktiska tog mig an under kvällen. Hade en gammal stekgryta som inte användes längre utan stod och tog plats i ett skåp bara. Har erbjudit stt den som ville ha den fick hämta den men det blev aldrig av. Tröttnade då jag hade en hel del blommor som behövdes planteras. Gjorde en insats med grytan och nedan följer före och efter bilder.
Hela dagen hade varit bra men slutade i sorg då vi miste vår Ubbe. Jag hittade honom utanför vår dörr där han tagit sitt sista andetag :-(. Vi kommer att sakna vår knasiga Ubbe .
Tyvärr så är naturens gång inte alltid något nan gillar..
R.I.P vår älskade Ubbe 
        
Före
efter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar