Summa sidvisningar

tisdag 9 december 2014

Kväver det negativa. ..

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Okey...jag tar all kritik med ro att jag inte skrivit så värst på sistone. Ber om ursäkt för det då jag vet att många väntar...det tar jag som positivt.
Sista tiden har varit ganska jobbig och helt fullt upp. Det kom hem en rottiskille för ett par veckor sedan...en helt underbar kille en av mina egna valpar. Familjen kunde inte ha honom kvar pg a att den lilla tösen aldrig blev frisk uran man antog att det berodde på hunden. Förstår helt klart deras situation och förstår smärtan att lämna bort honom. Jag hade agerat likadant såklart. Nu är saken även den att eftersom jag har 2 rottisar till samt en cockerspaniel så blev det en himla massa jobb att sätta ihop flocken och däreftrr få huset att stå kvar med all inredning. Alla hundarna är supersnälla men ganska busiga...dvs...de är överallt.
Ute har även varit mycket regn och plusgrader...vi bor på landet och har tomt och detta innebär en leråker på tomten efter att alla racar runt i ett. Jag har stora fina hundgårdar men mina babes är sällan där. Det blir bara vid enstaka tillfällen. Patrik har nu underhelgen grävt upp hela tomten för att göra nya grusgångar då man nu tröttnat på att det inte går att gå ut utan att dra in mängder med lera varje gång. Det är 16 tassar att torka av...lera och damm överallt. Man putsar hundar varje dag och försöker hålla dem skapliga. Jag har engagerat mig i ett nytt koncept för att tjäna pengar eftersom jag nu är i fight med försäkringskassan och läkare...alla skyller på varandra och jag blir lidande. Den sista veckan har min smärta varit en aning värr igen och antagligen beror det på att jag har svårare när det blir kallt. Mycket telefonsamtal och strul har tagit energi på olika instanser. Satte ut en annons på Atlas vilket blev en enorm respons. Mycket mer än vad jag räknat med. Till slut orkade jag inte med fler intressenters samtal så jag tog bort min annons inom ett dygn. Har nu suttit med för och nackdelar med alla människor som ringt...ett jätte jobb verkligen.
Jag har inte bråttom att han flyttar för egen del då det funkar kanon. Docknfår alla väldigt lite tid för träning då mitt focus har varit att fungera i flock och socialt med allt och alla. Den biten har nu gått hem. Var nere och besiktade grabben igår och fick jättebra utlåtande..hade dock ett problem.
När man öppnar en dörr som vi måste så tar mannen fart utav helsike så jag hade problem att hålla honom med min rygg så Patrik fick ta över omgående...en grej att jobba hårt med! Låter kanske inte så farligt men det är enormt störande för han drar verkligen i vissa lägen som en björn!
När jag kom hem igår var jag åtrr död..inget har jag orkat sista tiden då allt har varit kaos. Jag har haft så vansinnigt ont och mycket migrän samt energitorka. Det är snart jul...mat ska göras...allt ska städas...hundar skötas...myndigheter ska få på nöten...kontoret och fakturor ligger efter. Som sagt kaos.
Har nu jobbat med Atlas med en ny intressent...2 besök. Första med bara henne så hon fick känna på honom. Andra med barnen och hundar. Nu ska vi se hur han funkar i deras hem med katt. Allt känns bra förövrigt. Atlas svarar bra på denna tjej. Hon är utbildad hund instruktör...uppfödare med kennel och vi resonerar lika. Nackdelen är att de bor i lägenhet. Trots detta så överväger fördelar nackdelarna. De letar hus. Tävlat i spår och utställningar runt om i norden...så detta är en aktiv familj med sina hundar. Nu vill man ha en stor hund som man kan jobba med samt en familjemedlem som funkar med barn och deras hundar. Tror att Atlad är perfekt. Han vill vara med barn...behöver heller inte sakna flock med hund. Man är i stallet nu och då samt får följa med till jobbet. Känns som sagt bra. Vi provar och håller tummarna.
Mycket energi har gått till detta men det är det värt....helt klart. Kommer helt klart sakna killen men har fördelen att jag kommer få träffa honom och vara hundvakt framledes :-).
Mannen kommer inte att bo långt borta.
Igår kväll efter att ha varit död på soffan så fick jag ett ryck...men det berättar jag inte nu då tiden inte räcker till.  Måste fortsätta. ..puss då länge...:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar