Summa sidvisningar

torsdag 18 december 2014

Beslutsamma steg...

Godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare <3.

Som vanligt så skriver jag nattetid. Allt är nu lugnt..tvättmaskinen cenrifugerar i groventré Ebba och Alice sover knappt en meter från den. Winston ligger nyborstad i bian i vardagsrummet och sover medans mina 2 benta sover som gnetter på varsitt håll. Jag tänkte lägga mig skapligt för att komma upp tidigt imorgon för att ta tag i vardagen men var pigg efter kvällens möte i Norrköping. Fick åter igen en nytändning..vilket var ett tag sedan nu. Jag har haft en skitaktig tid bakom då kroppen inte velat vara på min sida. Jag ligger efter med allt till jul..känns verkligen inte som mig själv. Jag är alltid energisk och älskar allt med julen. Nu har denna period tagit hårt på krafterna..jag har sovit som aldrig förr. Somnar och vaknar liksom inte! Jag blir förbannad när jag sover länge och inte blir väckt då hela dagen går åt helsike! Idag väckte Patrik mig 11.15!!! Som vanligt blev jag skitsne och ifrågasatte vafan han inte väckte mig för.  Han svarar då att om jag inte vaknar utan bara sover så behöver jag det säkert. Visst han har nog rätt ...men jag vägrar lyssna. Jag blir stressad när den lila krya tid jag faktiskt har försvinner i sömn!

Visserligen har jag inte orkat göra mycket och vem vet...det kanske inte hade hänt mer hemma för det!
Ska försöka sammanfatta vad jag lyckats få gjort sista veckan. Ska försöka göra det kort men det är dock inte min bästa egenskap. . ;-).

Inatt hann jag röja hela groventrén. .plocka undan..tvätta...ställa alla behövande blommor i blöt..dammsuga..torka golven..elda sopor..samt skriva detta.

För en vecka sedan på onsdagen så blev detta gjort...

 Gick igenom alla fakturor under året samt rutavdrag till skatteverket, fakturor, samt utdrag okt, nov, drog ut alla kopior som behövdes.  Reggade mig och Patrik i guld investering ". Patrik städat poolrum men blev inte klar

Kalle kom och vi babblade om allt mellan himmel och jord! 

Torsdagen blev inte heller så värst!

Patrik var riktig duktig ute i poolrummet. Han städade massor där..han fyllde även på ved förrådet samt lite annat. 

Jag badade Ebba, Alice och Winston.  Jag rengjorde groventrén. .tvättade 3 maskiner mattor samt skurade. Som dagt...inte så mycket men sedan åkte vi på julbord som vi var bjudna på med Patriks jobb.

Det var jättetrevligt och maten god. Stort tack för allt familjen Svennson! Senare blev jag irriterad då Patrik lovat göra klart i poolrummet men struntade i det..men men.. det var då.

Nu tackar jag för mig för nu. Patrik kliver upp om 45 min och väcker mig om ca 1.5 timma igen så få hoppas jag på nya krafter. .puss så länge ;-)

         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar