Summa sidvisningar

söndag 1 november 2015

Allt händer av en anledning. ...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Sitter nu i vardagsrummet och funderar medans jag hör snarkningar från min kära moster som tungt sover i soffan.
Försöker smälta alla framsteg som i rasande fart har uppdagats. Det är verkligen inte lätt att fatta att det trots alla hinder på vägen går i rätt riktning och det med storm. Efter allt arbete allt slit all smärta och alla de människor som hoppas att jag ska misslyckas på vägen så går ödet i nuet min väg.
Jag är fastare besluten än någonsin att lyckas och om jag lyssnat på någon annan än mig själv eller inte trott på mig själv så skulle jag aldrig varit här idag.
Jag pratar om det mesta över lag i livet men mest påtagligt för andra är nog att jag menar hund och bygget hemma
Jag har en dröm och jag drömmer varje dag med en sund inställning men ändå höga mål.
Jag försöker verkligen hinna med allt jag vill men det är svårt. Nu har fokus varit dessa två kategorier ett tag. Jag har ändå hunnit massor med annat också som är värt massor för mig och för en del vänner. Tiden har varit hektisk men med extremt goda resultat. Att misslyckas finns inte...Vid problem och käppar i hjulen Tar man nya tag och kommer igen.
Jag hade en riktig svacka i somras och det var mer än så. Trodde hela mitt liv skulle rasa! Men tillsammans kom vi igen.
Nu som först börjar även den poletten att ramla ner.
Jag ser nu hur betydelsefull jag är för andra och helst min make. Han har visat så mycket nu att jag får dåligt samvete som inte visat tillbaka hur mycket det betyder. Han har inte direkt visat i ord denna kris utan i handling och känsla...
Jag lovar dyrt och hederligt att ge tillbaka den fru han förtjänar med en nystart från idag. Hur jag menar vet bara jag och så kommer det att också vara....

Skulle vara intressant att höra vad som utanför hemmet sägs om mig. De som en gång tjattrar och kastat skit och anklagelser passar sig en aning idag. Jag har inte varit elak tillbaka men jag har sparat varje detalj i minnet...varje ord och handling. Till resten har de visat omvärlden själva vem de är och även jag har visat vem jag är.
Med facit i hand så tickar jag och går framåt fortfarande trots alla hinder...gör det jag sagt och mycket mer medans tilliten dalar hos vissa andra som försökt att prata illa om oss i tappra försök att stå i bättre dager själva.

Vi får väl se vad tiden kommer utvisa. ...kommer jag lyckas eller ej? Allt sker av en anledning och inget serveras utan att man måste kämpa...jag är en fighter och kommer fortsätta visa det...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar