Summa sidvisningar

torsdag 5 november 2015

Ett lyckligt möte ❤

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag vaknade jag ganska tidigt. Som vanligt gick jag ner och tog mig ett par koppar kaffe och hade Anton tätt i hälarna. Han har legat tätt intill min säng hela natten och mellan varven yrkat på en del uppmärksamhet.
Min arm har hängt ner bredvid sängen för att kunna smygkela lite under natten.

Vi startade med rutinerna som börjat ta form. Först får Anton gå ut och tömma sin mer eller mindre fulla fatliknande blåsa. Han får vara ute en stund medans de andra får komma in med mig en stund för att sedan få gå ut. Nu bara för att det har varit trögt att få i Anton sin mat så fick idag alla mat i hundgården och då åt Anton lite mer direkt då han fick sällskap. 

Jag var idag besluten av att få ihop en del av ligan, Som jag sagt så tar vi lite i taget, detta får verkligen inte gå åt pepparn så jag stressar inte ihop dem. De har endast tidigare fått hälsa och nosa på varandra genom gallret på hundgården. Jag är nog säkert överdrivet försiktig, men det är det värt. 

Idag var min tanke att vi startar med Ebba. Om Ebba får träffa Anton först utan att Alice och Winston ser så kommer hela situationen vara betydligt mindre exalterad så det var så det fick bli. Har beskådat det sedan i måndags och har sett att det kommer funka men man vet ju aldrig helt säkert. 

Ebba och Anton var ute på varsin hundgård, och visst ville de hälsa, 
Jag släppte ur Anton först och så fick han följa med att bjuda ut Ebba ur sin hundgård. 
De fattade tycke för varandra direkt. Jag ville absolut inte lämna dem ensamma ute så jag tillbringade tiden ute med dem. Självklart så blev det ju ett par bilder med ;)




Lite businbjudan kanske?!


Full fart...


Attack inväntas...


Puss på nosen! <3


Och slutligen så kramas vi lite <3

Vad jag roade mig med då hundarna bekantade sig med varandra avslöjar jag i nästa inlägg ;)

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar