Summa sidvisningar

måndag 30 november 2015

Vart köper jag tid och ork?!

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Dagen har varit fullspäckad sim vanligt. ..Önskar bara fri-tid.
Tackar Anna som har kommit och hjälpt mig idag med en del städning. Jag skulle ta det som en gentjänst av att jag hjälper hemmet till sitt bröllop 😍.
Det tackar jag för.
Trots allt städade idag så är det långt från klart.  Jag har fått hjälp med målningen i köket och matrummet samt all dammig där...
Jag har plockat undan massor med prylar som inte stått på rätt plats. Dammat hela vardagsrummet...tvättat alla plastblommor som det skall pyntas med...hämtat alla blommor från hela huset och gjort ett livräddning försök. Detta är resultatet av att inte hinna med. ..

Jag har tvättat så mycket jag mäktar och inte hunnit med full aktivering av hundar idag. Känns sådär men de går inte ihjäl på en dag. Anton gick följa med mig till stan där hsg åter varit på Fiahemmet. Dock såg jag det första jag såg när jag kom hem att leriga tassar var insläppta...otorkade i hela huset 😢. Jag blir sååå jävla ledsen! Jag ORKAR VERKLIGEN INTE börja om hela tiden! Varför är det så förbannat svårt att stänga grindar eller böja sig ner och torka dem så det underlättar för mig någon gång! Varför måste jag tjata och bli sur så ofta! Jag försöker hålla rent hela tiden och det är fan inte lätt men än svårare när jag får hjälp utan att tänka på arbetet efter. ..för det vill ingen göra och faktiskt inte jag heller!...men jag har inget val!

Nu är klockan 20.15 och jag har nu åter städat köket och plockat upp de blommor dom jag satt i blöt...och tagit bort efter middag....fått igång diskmaskinen.
Nu får jag fortsätta med resten. Golven är fullt leriga...mattor likaså. ..komposten full och även soptunnan...byggmaterial i vardagsrummet ...utställningstält i hallen...alla blommor på hela frysboxen samt hela groventrén...uterummet är idiot dammigt och inga fönster rena på insidan.
Tänkte skriva om helgen men hinner inte nu. Vill få en våning klar för sedan återstår nästa.
Där ska allt dammas och städas hela golven som vanligt.  Massa bråte efter bygge finns i salen. ..hela sovrummet är fullt med hund bur. ..hundkorg. ..4 backar rentvätt...smutsig tvätt jag inte heller hunnit med...kontoret...räkningar. .renbäddning som väntar och resen som ska plockas iordning. Har balkongen att göra vinterklar,  en grind med betong....ett poolrummet som ser ut som fan.  Hundar som ska aktiveras och tränas. . jag  "måste" vårdbyte och ny plats ...Alice som ska förberedas för nästa utställning igen...Winston som ska borstas...Patrik klippas...Freja skrapas tänder. ..få iordning på SKK för Anton.. gården städas klar...
Bilen måste städas och husvagnen bli klar för vintern..

Ibland spyr jag på allt men det är bara bita i det sura äpplet och börja....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar