Summa sidvisningar

fredag 27 november 2015

Halkat efter...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Nu har jag halkat efter lite igen...märkligt!
Jag har hunnit måla lite under kvällen igår...vet inte om jag redan sagt det eller ej..
Jag har fått mina vinrutetorkare på plats av gubben vilket jag tackar för då jag inte kunde själv...ja hör och häpna! Fick fan inte bort de gamla 😯.
Jag har idag varit iväg till viltvattnet 2 ggr. En med tjejerna och en med grabbarna. Tyvärr kan jag inte ha tjejerna lösa samtidigt då det går i 700 och jag är rädd för skador och att de som hänt några gånger sticker lite väl långt innan de kommer ihåg vart jag är. För övrigt har jag bara tränat på att vara tyst och gå så att de alla måste ha koll på t jag tar vägen...det är otroligt viktig träning. Och gissa om de ja sprungit som galningar i rent glädje rus 😀. Idag i skogen lyckades jag snappa upp hur Winston och Anton känner för varandra vilket resulterade i att de nu sover själva i vardagsrummet ❤.
Det är inte så lätt alla gånger att se allt så men kan vara säker att inget händer men idag såg jag en omsesidig glädje dem i mellan som jag inte sett på länge. Det var mellan Winston och Coco ❤.
Anton och Winston hade sååå himla roligt ihop i skogen så glädjetårar föll 😊...det är sådan lycka att få se detta mellan en stor maskin med kulor och en liten gubbe utan så det är sjukt glädjande. Det hade kunnat varit tvärtom eftersom Winston är här först med tjejerna.
Har även märkt idag att jag inte kommer att kunna träna Alice på det sättet jag tänkt då Ebba inte kan vara utan henne. Det som sker är lugnt tills att jag ska släppa ihop dem på morgon/förmiddag. ...de misstycker rejält så de kommer få vara tillsammans nu utan att tas isär några längre stunder mer än lite ibland.
Jag har även varit på fiahemmet 
Vad som varit mer idag det får jag berätta senare.  Sommar nu puss



hundlola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar