Summa sidvisningar

tisdag 24 november 2015

Stressen är total...

Fan!
Vill ha mer timmar på dygnet!

Just nu har min migrän tagit benen på ryggen och dragit vilket är riktigt skönt. Tyvärr känner jag att stressen är total då ja inte hinner med att vara den jag vill för mina vänner..

Jag har en längtan efter att träffa Key som jag har lovat och hoppades på hinna förra veckan, läser du detta så vill jag att du ska veta att jag saknar dig <3...
Dock är nog förståelsen och hjärtat på samma ställe så ingen tar illa upp...vill bara att hon ska veta att det är jobbigt att inte finna tid och tillfälle.

En god vän Anna i stan fick jag nyss be om dispens till nästa vecka då jag inte hinner denna för att jag har för mycket just nu, vill inte stressa i dessa situationer.

En Anna väntar och väntar att jag skall finna tid och vill verkligen från hjärtat,

Min "Nya" farmor och farfar skall bjudas in på en fika men jag har fortfarande inte funnit tiden sedan Johannas kalas :(

Jenny har jag äntligen efter månader lyckats få till en date med, Annelie och Kikki har jag lyckats träffa och Helen och lilla Ellen är på väg just nu.

Jag vill datea Ullis, Sandra, Bella, Åsa, Lotta, Kalle, Susanne... Alla Åbergare, Syskonbarnen, min make och min egna dotter men tiden räcker för fasiken dåligt till!

Jag VILL VERKLIGEN så om ni som saknar mig läser...ge mig en chans till tid bara...

Det finns så många fler jag saknar men jag måste ta en bit i taget, jag hoppas innerligt att ni förstår, jag uteblir inte för att jag vill, eller inte vill ses utan att jag inte får ihop schemat riktigt...

Jag försöker verkligen men det är så mycket mer som kräver tid....

Stor kram så länge mina fina <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar