Summa sidvisningar

fredag 27 november 2015

En lugn morgon...med väntande högt tempo

God morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ett skrammel hördes och jag vaknade, var inte alls så där trött som jag varit den senaste tiden vilket var en befrielse. Satte mig upp på sängen och glodde rakt ut en stund innan jag gjorde det vanliga försöket att resa mig. Som vanligt så hugger det i ryggen då jag drar efter andan men det är så vanligt att jag inte vet annat om jag ska vara ärlig.
Jag gick en trappa ner efter att ha klätt mig och såg att en bil stod på ladugårdsplanen vilket var Patriks skjuts. Han skulle idag åka med grannen en bit bort till jobbet för att jag skulle slippa att skjutsa in honom på morgonen idag för att sedan åter åka in för att möta upp och själv bli skjutsad till Hälsocenter där jag idag skall njuta av min julklapp jag fick förra året, det vill säga en massage.

Jag ska möta upp Jenny som också ska göra samma behandling och därefter ska vi göra stan ;). Vi ska gå ut och äta och umgås samt ta ett par förfriskningar så jag är inte då körbar hem...så där av en bil på ladugårdsplanen denna morgon. Vi har nu försökt att finna denna tid i månader för en sådan date men det har varit vansinnigt svårt men nu äntligen ska det bli dax.

Jag ska försöka att hinna med så mycket jag hinner hemma idag för att underlätta för resterande del i helgen. Slingor ska upp, det ska adventpyntas, burspråket skall bli klart hoppas jag, det ska städas osv. Som vanligt har jag åter hundgruppen på söndag som jag ser fram emot. Jag behöver verkligen den tiden att avsätta för Alice.

Jag hoppas nu att fokus kommer vara bättre då inget löp är och att den hund som har varit med tidigare, som har problem med andra inte kommer att närvara denna gång. Det är så att jag har fått sagt ifrån då den utsöndrar en energi som får mina att gå helt rabiata och helt okontaktbara. Jag har nu försökt 2 söndagar och jag har inte haft ut ett skvatt själv trots att jag försökt på grund av detta. Tyvärr så är det ett måste för min del då jag har mål med min hund att sträva efter...
Jag är väldigt omtänksam om allas framgång men nu får det inte gå ut över mig själv längre, jag måste först fokusera på mina behov.

Annars då? Jo jag har varit på Fiahemmet som vanligt, vek massor av tvätt igår, tog disken efter middagen som serverades då jag kom hem, jag var iväg med alla 4 hundar till skogen en sväng men 2 och 2 vilket är enklare för mig. Alla var riktigt glada kan jag erkänna <3.

Nu under dagen innan jag ska iväg hoppas jag hinna så mycket på så kort tid som är möjligt bara orken vill vara med. Jag har fortfarande en del kvar i burspråket vilket är sista varvet i fönstren och så hela taket som skall målas, det ska även tvättas väggar och fogas innan jag är klar för att börja pynta och möblera...så en bit kvar alltså...
Jag måste fortsätta att tvätta och göra den vanliga städningen så jag inte halkar efter där. Jag har inte de sista dagarna varit ute och plockat upp efter mina hundar så jag har även det att ta hand om och som vanligt är det  hundar att aktivera  åter igen...så jag är inte alls sysslolös ;)....

Om jag hinner ska jag försöka läsa lite vilket jag aldrig hinner till men som är avkopplande och slutligen packa inför massagen och vila en stund...

Hmm...undrar hur jag tänkt att jag ska få ihop detta idag...det är väl bara att sätta fart i så fall...

puss och ha en underbar dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar