Summa sidvisningar

lördag 10 oktober 2015

Fredag förra veckan...

Tjohoo gott folk, synd att klaga utan det bästa är att gilla läget och bara skapa sitt eget solsken hur svårt det än kan vara...

Denna dag var det dax att slipa hela vardagsrummets väggar för att förhoppningsvis vara klar för nästa steg...som jag längtade efter det!


Nog så vacker så bjuder jag på en snyggve bild då man är i full gång ;)


Åter en gång är det dags att svida om så man ser någorlunda anständig ut, då materialtorka hade in funnits och vi behövde en ny laddning. 


Innan denna butik hade vi redan varit och hämtat hem ett ett lass från byggmax, vilket var fullt med vita väggskivor som vi knasigt nog har tänkt sätta i taket...de ni ;)

Varför ska man vara som alla andra?. 
Innan vi hade fått våra varor så hade en röst hörts i högtalarna och då meddelat att varuhuset nu stänger. Så som vid fler tillfällen under våra år av bygge så står nu åter vakten och trampar för att få låsa dörren efter oss och vill nu gå hem för dagen.

Vi införskaffade här 16 st omålade väggskivor som skall grundas innan de ska målas och även 4 stycken stora mattor som var 4 meter breda..åter igen har släpkärran fått göra sig välanvänd .....

Vi gjorde inte mer denna kväll då orken var helt borta...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar