Summa sidvisningar

onsdag 28 oktober 2015

Tisdag utställningsträning, hundvård och bara vara som andra....

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Förra veckan fortsatte Måndgskvällen efter att jag varit hos veterinären och hjälpt till att förkorta lidandet för Angel fortsatte kvällen men att vara som normala människor. Vi beslutade oss att göra ingenting utan satte oss ner i soffan och letade rätt på första avsnittet av Bron. Det slutade med att vi såg 3 avsnitt och lade oss sedan för att även ha orken att umgås på ett vis som var ett tag sedan i all röra och kraftlöshet.

Tisdagen fortsatte sedan med en tidig morgon. Jag gjorde mig i ordning och allt jag var tvungen till för att vara redo för avfärd. Jag körde in till Norrköping för att hämta Bubben och Atlas så att vi kunde medverka i utställningsträningen
Gill höll i det i ridhuset i Mariehov.

Vi körde på som tidigare och denna gång gick det fort. Vi pratade en del om priser och färger men var klara ganska snart. När vi var nöjda och avslutat,  så undrade jag om Bubben och jag skulle åka hem till mig och bada Atlas och Alice, skrapa tänder, kolla öronen samt klippa klorna vilket vi gjorde. De största arbetet med hundvård inför utställningen var nu gjort.

Jag skjutsade sedan hem Bubben till Norrköping, stannade på kaffe innan jag åkte hem.
 Väl hemma så bjöd maken på färdigdukat bord innan han for iväg till Hästens hockey. Jag hade tänkt att åka och hälsa på Key en sväng under kvällen men jag nådde INTE  den utmaningen då jag inte fick kontakt med henne denna kväll utan jag fick göra annat.
Jag var för all del både trött och matt så jag var inte helt upplagd i kroppen men jag känner att jag vill träffa min kära vän snart...det var nu såååå länge sedan.

När gubben sedan återvände hade vi en trevlig kväll och en 4 delen av Bron och bara var som de flesta andra familjer...lediga utan kvällsjobb hemma...

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar