Summa sidvisningar

fredag 23 oktober 2015

Helt slut och ont överallt...

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Igår är ingen vanlig dag och vad som varit under största delen idag tänker jag hålla för mig själv. Jag ligger fortfarande enormt mycket efter i både sysslor och skrivande men dagens skrift är inte så värst intressant om man bortser från mitt hemlighetsmakeri förstås.

Jag fick ett par timmar i natt med sömn, kunde inte sova alls och klockan var nog närmare 04.30 när jag väl somnade. Jag hade en hel lista som jag skulle uträtta men det blev kaos i den listan totalt. Jag tog ner lite tvätt, ett par maskiner, tvättade, tog hand om köket och disken. Som vanligt var det hundgörat men det går av bara farten.

Hade tänkt att även skriva ifatt före jag for till Fiahemmet idag en det blev inte av då jag fastnade i nätet på google fb och andra forum och instanser, jag pratade med en nyfunnen vän samt mådde inte bra.
Tiden tickade iväg och jag tog tag i saken och åkte till stan. När jag kom till Fiahemmet så möttes jag av glada välkända kunder som skulle besöka de katter som de skall hämta hem senare.

Jag klev in och där var alla glada att se mig och det kändes riktigt trevligt måste jag säga. Det var mycket folk idag så det var lite rörigt men jag är inte den som är den utan jag gör det jag ska och flyttar mig undan så att kunderna får den plats de behöver. Om jag inte kan svara på något så berättar jag som det är att jag inte varken kan eller är insatt men att jag kan hämta någon som hjälper till såklart. Alla är lika glada och bemöter mina leenden var gång....så ska det vara...

Idag fick jag även göra annat efter att vi hade fikat, jag fick följa med upp på karantän för att se hur det fungerade och det var trevligt att få se. Inte heller det avancerat 😊.
Igår var en dag då jag verkligen kände att en del skulle sakna mig om jag försvann därifrån och det känns som alltid bra.  Då har man berört på ett positivt vis 😊.

Mer än så blev det inte. Maten var klar när jag kom hem. Vi åt och sedan stoppade jag i mig lite piller...
Under natten sov jag på soffan och hade värsta feberfrossan... fy så jag mådde.
Vaknade då de andra gick upp vid 5 och har varit uppe sedan dess. Jag fick besök som bjöd på frukost och det var riktigt lyxigt 😉. ..Stort tack till min fina vän ❤.

Nu har jag dammsugit hela undervisningen. ..plockat undan. ..tvättat. ..tänt en brasa och druckit kaffe...nu måste jag snart dö en stund för att orka resten av fredagen 😉 Idag gör dock inte kroppen lika ont men nacken och halsa  är förjävligt i samband med orkeslöshet idag...

Ha en bra dag 😙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar