Summa sidvisningar

söndag 11 oktober 2015

Tisdag

God morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter just nu i sackosäcken i vardagsrummet och dricker en kopp kaffe åter igen och ska nu fortsätta att berätta om hur vi tagit oss framåt i arbetet för att bli klara med att få det hem vi vill ha. Det är dock inte alls mycket som ser ut som det gjorde när vi flyttade hit...TACK OCH LOV!

Detta var nu under tisdagen och Patrik var idag hemma vilket var välbehövligt så vi kunde fortsätta att göra klart. Eller klart och klart ska jag väl inte påstå utan att vi körde ett race och hade som mål att idag kunna få in möblerna. Vi hade denna dag bärhjälp av min kusin Bubben såklart som var hygglig och ställde upp som flera gånger förr. 
Vi skulle hinna med att få dit lister och tapetsera helt klart, lägga mattan som skall värma tassarna något mer. Alltså en hem ;)

Vi hade ganska stressigt att hinna innan vi skulle hämta kusin, och då hände det!
Den där jäkla kompressorn gick sönder så vi kunde inte få det klart. Vi skulle även åka in och handla lite nya saker som vi ville ha...bara lite lyx då. Vi har nu hållit budgeten med råge i rummet och beslutade oss att införskaffa en varsin nu pryl till rummet så det skulle finnas tid till.

Vi fick åka och hämta kusin och utföra våra ärenden ...Biltema, Elgiganten och även Move in då alla var hungriga som vargar. Vi tog med mat hem och satte igång. Lister sattes och mattan kom på plats efter mycket möda och stora besörjelser....men till slut så var det dax att börja ta in möblerna så att man kan påbörja ett rum.

Nu ska man ju inte tro att allt är klart! ooooh nej! Det återstår att foga, lister, taklister, fönster burspråket och mycket mycket mer...



Hela väggen är nu komplett och soffan inne, som ni ser så finns inga lister i taket och inte klart runt om osv..


Under den här tiden har det varit mycket ute mat då vi inte har haft tid eller ork att ta hand om den vanliga vardagen med allt bygge. Vi har som ni ser Eko i kylen och vet inte hur vi ska få tid med det så det är att försöka koka soppa på en spik varje dag tills att tiden finns för att handla...

Självklart finns det mer att berätta... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar