Summa sidvisningar

tisdag 31 maj 2016

Avslut på hunddagiset fredag 27:e maj

God morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Denna morgon klev jag upp i god tid och vaknade i lugn och ro. Jag hade lite att göra under förmiddagen. Jag var tvungen att garnera smörgåstårtan tills jag började jobba. Jag hade frågat om jag fick bjuda på något som tack för hjälpen att få min utbildning klar vilket jag fick.

Jag är oerhört tacksam över min tid där och alla har varit jättetrevliga <3. Inga som helst konstigheter eller problem. Allt har rullat på och har det varit något så har vi löst allt med en dialog så allt har fungerat väldigt smidigt. Jag har blivit tvungen att ändra några tiden under mina pass då jag varit tvungen att ge mig iväg med Anton och Alice på veterinärsbesök vilket väldigt enkelt har löst sig.

Ni som nu undrar (vilket jag förmodar många gör) ...
Hur blir det nu då, ska jag vara osjysst och konkurrera med den som hjälpt mig? Svaret är NEJ! Det har jag inte alls i min tanke utan jag är evigt tacksam.

Jag har varit rak i min tanke hela tiden från den dagen jag frågade om plats. Det var inte aktuellt då men jag behövde praktiken för att kunna söka tillstånd om det blev läge. 

Så fort att jag fick besked om att det kommer att bli möjligt så berättade jag det, det är ingen hemlighet och jag anser att det är min skyldighet att berätta.
Nu är fallet även så att där finns redan ett dagis/pensionat som fungerat i 10 år och har sitt rykte och ett färdigt koncept...det har inte jag och jag har heller inte samma koncept.
Jag har snart en mark att börja bereda för att sedan kunna skapa och det som skall skapas vilket är ett helt annat koncept och lokalsystem än det som redan finns i Söderköping. 

Det är också så att trycket efter platser är högt och det finns inte utrymme för alla som behöver en plats. Nu har även 2 st dagis/pensionat stängt i Valdemarsvik och 1 maj även ett stort i Norrköping med 84 platser tror jag. Så trycket är högt.

Jag hoppas såklart på att alla som behöver en plats skall kunna få tillgång till sina behov och känna sig trygga i sitt val då hundar hela tiden ökar i familjer även om man också har ett arbete.
Gott samarbete på alla plan är mitt motto och naturligtvis finns det regler att följa och behov att tillfredsställa. 
Min tanke är heller inte bara hund utan även katt, kaniner och gnagare även om just hund är den största biten.

Min väg framåt är lång innan det står klart men krutet är inte slut på långa vägar ;)

Jag är oerhört glad över att jag varit envis som en åsna och trott på mig själv i mitt arbete med hund. Jag har enormt mycket kvar att lära men nu finns grunden att stå på för fullärd blir man aldrig någonsin.....

Ett jätte tack till alla som låtit mig utvecklas <3
Puss....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar