Summa sidvisningar

tisdag 3 maj 2016

Hemkommen. ..

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och sitter och samlar nya krafter.
Har idag påökat tiden från 10-14 till 9-15..och det gick bra men visst är jag lite tröttare i ryggslutet. Idag har jag haft de flesta promenader själv då de andra gjort annat.
Har även under dagen kontaktat fk då jag fick en väldigt liten utbetalning som jag inte begrep. Det visade sig att de bad om ursäkt och kunde inte förstå vad som hänt. Får resterande ca 7000 på fredag eller måndag.
Ringde även till jägarvallen angående Anton och vi ska avvakta något med magen då det faktiskt var fast avföring igår. Jag bad åter om hjälp med hans öron då behandlingen är över men han fortfarande är fruktansvärt dan trots det. Jag tvättade åter igen honom igår och han var jätte smutsig! Att det inte ger sig!
Förövrigt mår han jättebra. ..äter och faktiskt leker vilket han inte gjort på det här sättet 😊...han börjar bli hund! 😉😂.
Alice verkar inte riktigt som hon brukar och nu i ca 3 dagar har hon inte velat äta så man får blanda i lite lockar så hon går i sig ändå. Hoppas att det är som det ska för då är illamående vanligt i denna vecka om hon nu är dräktig.
Tog hem energifoder till henne igår och gjorde alla räkningar innan jag for imorse.
Har fortfarande multum att ta hand om. Har sökt banken hela dagen idag men kommer inte fram...😯

Strax ska jag ta min liga på en sväng så jag återkommer kanske senare ...

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar