Summa sidvisningar

måndag 2 maj 2016

Fredagkväll på Lund....

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har jag åter igen kommit till datorn. Det har idag varit en lugn dag och man har varit trött. Jag tänkte nu berätta lite om vad som hänt här under helgen hos oss.
Som vanligt var jag på hunddagiset i fredags och Patrik var på IL, jag hade möte med arbetsförmedlingen på plats och fick nu min plats förlängd till och med den 29 maj. Känns riktigt bra men efter det så får jag inte vara kvar där. 

Både Patrik och jag slutade klockan 16 och möttes upp hemma därefter. Vi var båda lite sega när vi kom hem men efter en stund så gick vi ut och påbörjade en del arbete som skulle göras.

Patrik började med att köra ut gruset som låg i en enorm hög mitt på grusgården. Han krattade och donade efter att han använt Avanten som stor hjälp. Han körde även bort en massa jord so har legat i högar lite varstans. Jag startade min morgon innan jag åkte till Dagiset ed att tvätta, röja upp kriget i köket och dra igång diskmaskinen, därefter städade jag och plockade så det var snyggt tills att jag skulle komma hem. Avskyr att komma hem till en röra!

Nu efter jobbet när Patrik hade börjat ute så gick jag ut och gjorde honom sällskap.
Jag började med att plocka hundskit som vanligt, det lilla som fanns, jag fortsatte med att rensa den nya jordhögen som ska bli en rabatt från rötter och allt annat som skulle bort.

Jag hämtade alla penseér som jag hade i bilen och började plantera. Jag gjorde först klar blomlådorna på Johannas veranda. Därefter plockade jag ner julbelysningen på vår veranda och satte sedan upp blomlådorna efter att ha planterat dem. 

Nu börjar det se bra ut på gården. Patrik fortsatte med att greja med stolparna och jag fortsatte att plantera i nya urnor.



Nog är det en himla skillnad och herregud vad rent och fräscht det nu känns. Man kan knappt fatta att detta är samma hus som vi flyttade till och nu äntligen är snart även tomten snygg så att det värsta är klart...
Som ni ser så är belysningen nu på plats men vi har fortfarande massor kvar på hela tomten att ta hans om,


Nya gången till Boden är här klar


Johannas hus har fått en ny gång till trallen



Såhär ser abatten ut  som jag gjorde iordning för ett tag sedan..


Har här en till som ska skapas inom kort, hoppas jag


Ja så här fick man ta mig denna dag, allt på trekvart men så kan det vara, man hinner inte med allt ;)

puss...

(Resten får jag berätta senare)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar