Summa sidvisningar

lördag 28 maj 2016

Fortsätter skriva ifatt...helgen 21-22:e maj

Fattar mig kort ...

Anton fick nya mediciner på fredagen då vi besökte Norsholm och en hudvårdsspecialist. Nu har öronen redan svarat extremt positivt!
Han är finare än någonsin vilket jag är otröstligt glad över. 
Winston behandlades även han då jag hittade en rodnad i ena örat och nu är han fin igen men med åldersvårtor i öronen vilket är lite besvärligt.


Antons numer fina öron :)


Patrik fortsätter att bygga. Här har han nu reglat upp för att börja isolera sista väggen på huset. Fatta....SISTA VÄGGEN! Trodde nog aldrig att jag skulle få säga den meningen...;)

Under Lördagen så dök oväntat besök upp, det var Pernilla med sällskap och vi blev sociala hela kvällen och hade riktigt trevligt. 
På Söndagen kom nästa oanmälda finbesök...det var våra härliga Grankvistare <3...det är verkligen så jäkla trevligt och roligt att få träffa så underbara vänner, ångesten och behovet skriker i hjärtat ibland då tiden inte räcker till bara. Tyvärr har allt i livet sin tid så det är bara acceptera och hänga med...
Jag hade vänt upp och ner på uterummet denna söndag men blev nästan klar i alla fall...det dög tills nästa ryck åtminstone ;)

Puss <3 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar