Summa sidvisningar

tisdag 24 maj 2016

Ganska lugn lördag....14:e maj

Ja så nu hade dagen efter natten före kommit. Jag vaknade som vanligt skapligt, fick inte migrän tablett under dagen vilket alltid är ett faktum efter en sådan kväll som serverats men det är det värt ;)

Den glädje och den energi som man fått utlopp för lever man länge på. Nu var det dock dax med vardagen igen. Vi skulle bege oss till våra vänner där vi pratat om i flera år att gräva upp en blomma ur rabatten som vuxit sig enorm under väntans tid på att det skulle bli av. 

Vi blev bjudna på kaffe och gubbarna tog sedan några rejäla spadtag och konkade in klumpen i bilen. När vi kom hem så började det att regna och så var vi båda trötta så det blev ingen trädgårdsdag denna gång utan den fick vänta ett tag till, men nu var åtminstone detta gjort. Stort tack för denna, jag kommer inte ha möjlighet att få ner hela men en bit av den för snart nog är den åter stor och grann igen <3


På vägen hem så for vi förbi för att köpa med blomjord så att jag kunde ta mig an min utplantering direkt då tillfället erbjöds, blommorna har jag ju nu haft hemma ett tag som ska planteras ut, men vädret har inte varit tillräckligt för att våga sätta ut pelargoner förrän nu. När vi var inne på Djurbergs så råkade jag skymta till bland lamporna vi gick förbi och för första gången på flera år så såg jag lampan som skulle passa in i sovrummet! Det slutade med att den fick följa med hem, så vi får väl se när den sedan kommer på plats men den finns nu hemma i alla fall. Alltid då jag letar efter saker så tar det tid. Vad gäller inredning på detta vis så köper jag inte något om jag inte tänkt leva med det, det ska vara saker som man inte vill byta ut utan som sedan kan sitta där, då gör det ingenting om det kostar lite mer, det är då vad man verkligen vill ha...


Här är lampan som ska upp en dag. Och den kommer göra sig bra i sovrummet och herre min ge vad jag kommer att kunna se bra där sedan ;) Man har inte varit bortskämd med ljus i det rummet kan jag väl lugnt säga ;)

puss.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar