Summa sidvisningar

onsdag 4 maj 2016

Nu gäller fullt fokus...och en bön från ovan!

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Nu är tiden inne...glöden är på topp men orken tryter en aning mellan varven. Energin tar lite stryk av all tankeverksamhet som snurrar och har gjort en god stund. Ni som känner mig vet vem jag är och hur jag är så ni vet också att det är något mer än att bara nöja sig med det lilla inte sant?
Min resa i livet har varit lång och tuff ska jag erkänna...
Det har innefattat extremt mycket elände...smärta...skapelser...djur...hundar...kärlek...vänner...besvikelser och oerhörd glädje. Men jag är inte klar i mitt skapande ännu om nu möjligheten finns...vilket jag fortfarande inte vet.
Mycket kontakter har jag haft...många olika instanser jag pratat med...mycket rådfrågningar samt ett samtycke med arbetsförmedlingen. ..men massor med jobb återstår.
Nu står jag inom en snar tid inför mitt största egna bedömmande någonsin. Jag pratar nu inte om att ha klarat en utbildning. ..inte heller om att ha hjälpt en vän eller skapat någon liten byggnadsgrej hemma som är vardagsmat i Åbergs vardag...
Nä jag har länge funderat på hur jag åter ska ta mig tillbaka till arbetslivet trots mina besvär som tagit stor del av min tillvaro och energi...

Jag har bestämt mig för att prova min affärsidé mycket längre än bara i min tanke. Jag ska nu satsa allt jag kan för att lyckas starta eget...kalla mig galen...men om det går i lås så kommer jag avslöja mer och den dagen kommer ni alla att verkligen tro att jag blivit totalt tokig!

Svaret är JA det blir jag om jag inte provat med all kapacitet jag har...så nu kanske några kan förstå att det är inte lite jag har att göra utöver...hem...hus...hunddagis...vandrande smärta...4 hundar...tomtplanering...gubbens företagsapper...privatekonomin...ev väntad valpkulloch resten som vi alla har i vardagen..

Ni kan gärna få önska mig lycka till, det kan jag behöva då jag tänkt starta från absolut ingenting utan varenda liten sten ska byggas på många vis. En hemsida är påbörjad för att senare kunna beskriva den verksamhet jag pratar om men först måste jag lyckas sälja in mig på banken så vi får se om det går hem eller ej..😉 Maken är dock positivt stöttande och tror på frun...ÄNTLIGEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar