Summa sidvisningar

måndag 30 maj 2016

Tillbakablick....

Goddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Åter har några dagar passerat och jag är självklart inte ifatt än från vad jag gjorde förra veckan så jag ska försöka fatta det lite kort. 
Nu kommer jag snart kanske ha ännu mindre tid i bloggen eller tvärtom, det kan jag inte veta ännu. Jag har som vanligt sjukt mycket som skall hinnas med så jag försöker komma ifatt...

Onsdag 25:e maj
Den dagen hade jag ett mål, det var att göra ihopläggningen av smörgåstårta som jag skulle bjuda på under fredagen då jag slutade på hunddagiset.
Förövrigt var jag trött och ganska orkeslös denna dag så Ligan och jag hade lite extra tid denna dag.

Lill tjejen börjar visa sig lite rundare nu som ni ser. Hon är dock dålig på maten vilket var ägare känner lite frustration över men hon äter nog det hon ska men inte då jag serverar... 


Formen börjar som ni ser blir från slank till rund..


Ett försiktigt plockande och sorterande i matskålen...men lite går ner iallafall.

Torsdag 26:e maj

Jag hade denna dag beställt tid hos frissan så jag laddade för att åka dit. Jag skulle dit under eftermiddagen. Det var dax att ta ur mina extensions och slinga hårbotten igen. Nu ska kalufsen få vila under sommaren då jag kommer vara hemma hela tiden eftersom jag har smått om allt går som det ska. Förberedelserna är många.

Jag köpte till lite olaplex för att vårda håret på bästa sätt och klippte lite på längden. Det var skönt att ta ur detta men saknar självklart längden innan det ens var ur. Det som gjorde mig förvånad var att det faktiskt inte har slitit på mitt eget vilket jag hade räknat med.

Efter frissan åkte jag och Johanna förbi hos en underbar vän jag inte träffat på länge. JAg har saknat henne vansinnigt men så är det ju, ting händer i vågor.

Jag var sjukt glad att träffa familjen och självklart Gobby och Brutus. Gobby är en rottweiler hane som familjen köpt av mig ur min förata kull.

Klockan blev ganska mycket innan vi kom hem igen..men gud så trevligt!


Här är min lilla pojke som tar sin godis extremt försiktigt <3.

Skulle lagt på garnityret på tårtan när jag kom hem men fick telefonsamtal, besök och middag 
som upptog resten av kvällen. Besöket åkte 0.30 ca så då tackade jag för mig...

Puss...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar