Summa sidvisningar

tisdag 21 juni 2016

Då kör vi väl ett varv igen....

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har vi kommit fram på klockan så det är dax för lunch. Idag stämmer tiderna perfekt än så länge. Alice har även både i natt och på morgonen tagit sin plikt med valparna själv. Himla skönt ska jag erkänna. Nu är det dock dax igen.
Ska ta en vägning på de små igen och sedan städa valplådan innan Alice får tillbaka sina små igen för digiving.

Ska ta och gå igenom lite material som jag påbörjat angående företaget som skall startas och därefter hoppas på att jag hinner att vara så pass redo så att jag kan ringa kommunen, länstyrelsen, telia samt eon för kommande planering.
Jag kollade även härom dagen upp ytterligare en utbildning som jag kommer att ansöka till. Det håller jag tyst om så länge tills att jag i så fall blir antagen, platserna är få som det ser ut just nu. Så jag är absolut inte färdig på länga vägar utan fortsätter söka kunskap parallellt med resten av valpar, mina, bygge, hund, katt, smådjur, miljö, djurskydd och gud vet allt.
Ska försöka hinna med att ta mig i kragen  att pyssla lite med, valparna börjar att växa så pass att halsbanden inte håller så länge till....så det är bara se till att göra, det är inget annat. Det är lättare för alla att snabbt kunna hålla koll på vem som är vem om de har halsband. Jag ser nog kanske vilka alla är nu i taget och namn har de alla fått till sina nummer.
Registreringen ligger klar för lådan och självklart så glömde jag brevet förut när jag for iväg till banken, det var ju lite klantigt! Men , men det får bli nästa varv. Idag var första gången jag åkte iväg hemifrån på ganska länge om man bortser att jag hämtade Gunn en kväll. Men det blev 30 min på banken och så hem igen...

Nu har jag inte tid att skriva mer min vänner så tjing på en stund igen ...

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar