Summa sidvisningar

onsdag 1 juni 2016

Framstegen fortsätter....

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har jag äntligen kommit ifatt igen för att kunna skriva klart det jag började med i morse.
Dagen har åter bjudit på mer av det goda då jag var på arbetsförmedlingen under den tidigare delen av förmiddagen idag.

Jag kan börja med att berätta att det nu är på gång...inte bara längre tankar!

Igår kom beskedet från banken det har nu gått igenom dvs, lånelöftet är klart ;) den tyngsta stenen lyftes från bröstet...det var att få banken att verkligen tro på mig och mina lösningar och det gjorde de.

Pappren på marken är nu skrivna och daterade idag så nu är de på väg till lantmäteriet ;)

Och vad hände då inatt? Jo jag betalade marken med ett pussel av våra medel då inte handlingarna är helt klara och pengar nått kontot. Detta gjordes direkt för att korta ner all möjlig tid till försening av ägarbyte.
Nu hoppas jag att lantmäteriet sätter fart och reglerar marken så jag kan fortsätta trycka på fler instanser inför byggnation. Man gör inte detta i en handvändning kan jag lova utan det är ett jäkla jobb. Inte minst att ta reda på allt som krävs.
Hur so så är nu marken min men den får beträdas då klartecken från lantmäteriet gjorts. Ber nu för att jag hinner före semestertiderna mitt i alltihopa annars står jag med bakbundna händer en lång tid och veckor tickar iväg som är viktiga i tiden.

Ännu en bit har jag fått klarhet i idag. Arbetsförmedlingen är med mig i min planering och jag kan fortsätta jobba på men med order om att jag måste ta det lite lugnt med. Det är inte ofta som den intensitiviteten dyker upp som de mött hos mig. Jag skaffade mig nu kött på benen om när och hur starta eget bidrag går att söka. Det måste dock vänta en god stund framåt....vilket mer eller mindre står klart och väntar på sin tidpunkt.

Jaha mer då ?
Jo idag har jag varit nere hos veterinären och beställt babymilk om det skulle behövas vid nedkomst. Tyckte det var läge denna gång då Alice aldrig tidigare haft valpar så jag tog denna gång ett säkert kort.
Jag beställde även babystarter torrfoder för starten så den finns hemma då det är dax. Ett gott energifoder med krut i då Alice inte vill ha det hon får utan petar i maten. Blötfoder babystarter har jag beställt på nätet samt rostfria skålar , tuggleksaker och så Antons specialfoder vilket är på väg hem med transport 28 kg.

Jag var även på apoteket och införskaffade en ny snabb termometer till Alice, glidmedel om foster behöver hjälp, kompresser och paddar till Anton, mer öronmedicin till honom, en sugpip till valparnas andningsorgan, nya trasor att torka valpar med, desinficeringsgel, plasthandskar för bästa hygien, kalktabletter och dextrosol om Alice blir slö under värkarbetet samt lite annat smått och gott.

Nu är vi helt klara inför nedkomsten....

Kan säga att det är saker i huvudet hela tiden som inte skall glömmas bort.
Nu måste jag gå och ta hand om Antons öron för ikväll då det är vad jag har kvar att göra, först tvätta och sedan medicinera, innan han får säga godnatt...

Kommentarer på detta? ;)

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar