Summa sidvisningar

söndag 19 juni 2016

Märkliga hundar jag har....de älskar mig verkligen....

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Jaha just nu sitter jag inte lika bekvämt när Alice ger di till sina små. Nu har donnan fått för sig att hon tänker bara mata de små om jag sitter hos henne....I LÅDAN!

Ja så här sitter jag nu...tur lådan är stor för vi får plats i alla fall. Dock är inte detta den bästa ställningen för mig kan jag säga men det är bara att ställa upp.
Idag har jag behandlat de andra med sista dosen maskmedel och infört ett mer rutinerat mat schema på valparna så jag kan få in lite rutiner till senare och att jag vet när jag kan få fritt. Som bonus så vet jag också att alla har ätit ordentligt.
Igår kväll blev jag lite orolig. En av valparna började snora och rossla. Detta är i nos partiet men hon var fortfarande matintresserad trots besvär att andas. Idag mår hon lite bättre men hon tappade en del vikt igår. Som väl är så var det den största och starkaste valpen så det finns en del mer kraft i henne än de små.

Idag har Patrik börjat att gräva bakom hundgården där. Det ska snyggas till...Johanna har jobbat och jag det vanliga.
Vi var även uppe en sväng hos våra fina grannar och blev bjudna på kvälls gott medans valparna sov efter en ordentlig måltid.

Tackar innerligt för det det var riktigt trevligt. Och så måste jag berömma Alice som var underbar att ha med sig ❤

Puss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar