Summa sidvisningar

söndag 26 juni 2016

En vacker dag .....

Säger visst inte riktigt godnatt ännu...

Idag har det varit otroligt varmt..midsommardagen 2016..en dag då knappt ingen ork funnits då värmen tär på alla. Sådana här dagar älskar jag när Man är iväg på semester. .det är just dagar man inte måste göra något alls.
Idag har jag avmaska de små för första gången. Brukar inte göra det förrän de når 3 v och likaså med smakprov på fast föda. Men eftersom läget är som det är med antalet och perioder samt de andras tillstånd tidigare så har jag övervägt att det är den bästa tiden nu.

Allt gick mycket smidigare denna gång. Antingen är det kullen annars vanan ...reagerade bara på att allt gick så enkelt vilket jag tidigare tyckt varit lite bökigt. 
Förövrigt så är hela ligan samlad hela dagarna igen och lugnet vilar över gården.  Patrik har grävt vidare bakom hundgårdarna och nu börjar det likna något åt det hållet det ska. Grindarna har varit öppna åt flera håll idag och hundarna varit med ute men alla stannar på kommando och går inte längre än de får...

Vart jag än rör mig så har jag 3 följeslagare överallt....och jag mår bra av det...det får mig att känna mig väl inombords. Den kontakt som vi fått helst sista tiden med Anton och Alice är obeskrivbar. Ebba hat jag alltid haft den speciella kontakten med men de andra har nu kommit ifatt till stor del.

Mellan målen med bebisarna idag var Jag ute och drack kaffe med Patrik en sväng och beskådade mina vackra djur. Anton mår nu bra och lägger på hullet igen vilket är en befrielse i sinnet....Alice ger di och sköter alla bebisarna helt själv bara jag är med och stöttar och delar upp dem åt henne. Varje mål tar ca 1.5 timma.


Här ligger Alice med bollen, Ebba käkar gräs och Anton tittar på.


Anton tar sig en stund när man inte orkar göra annat i värmen. Han är dock lika knasig som de andra. Det spelar ingen roll hur varmt det än är, han ska vara nära ändå... <3
Här syns det att han börjar få lite hull tillbaka och den vakna blicken finns där åter igen...

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar