Summa sidvisningar

söndag 19 juni 2016

En liten hög

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Sitter med mitt morgonkaffe i uterummet efter att ha rastat Alice. Alla andra har fått frukosten som nu slinker ner.

Nu har några dagar till gått och i det stora hela är det bra.
Gunn har varit här ons-lör och funnits som stöd till mina babes då jag inte varit där. Johanna har haft en massa städ att ta hand om så det passade perfekt just dessa dagar.

Jag införde lite andra rutiner redan tidigt i veckan då Anton var så dålig...kände att jag måste göra något...han är inte bara sjuk utan ser verkligen jätteledsen ut. Min kille måste få tillbaka gnistan!
Det tog 2 dagar och sedan hade Anton något fastare avföring. Denna gång lyckades jag vara med...det var i torsdags. Jag tog upp och skickade avföringsprov till SVA.
Johanna hade denna dag planerat överraska oss med mat och annat så hon var ute och åkte med Emelie som var snäll och ställde upp på henne.

Gunn och jag hjälptes åt att sällskapa med de stora ...de behövde verkligen det. Mina kelgrisar tycker det är jobbigt när jag inte är tillgänglig vilket inte gått den sista tiden.

Anton började så smått se piggare ut men mitt problem kvarstår...vad är det för fel på Anton och hur ska jag göra om han inte blir bra i magen?
Jag ringde vet i Norsholm. Jag berättade åter igen att jag inte tror han är allergisk utan att åkommor börjat med extremt stressig vardag och därefter kom en snuva i vintras. Förmodligen så måste den vara grunden till hans öroninflammation...jag har tänk ock tänkt och tänkt tills jag nästan blir tokig...inger stämmer.
Min hund har genomgått såååå mycket prover nu att man blir tokig.

Nu visade det sig att jag skulle få en annan veterinär då det var semester...utan att jag fått info om det och att Anton dessutom skulle käka allergifoder tills den veterinären var tillbaka! Nu lackade lilla Lola ur fullständigt!.
Jag berättade åter igen händelseförloppet och samtalet slutade med att jag ringer MIN veterinär. ..specialister eller ej 😡. Jag behöver sunt förnuft med och inte bara fysiska svar...
Jag hade googlat som en idiot och varenda symtom Anton haft tyder på stress som sedan gjort honom nedsatt för infektioner. I samband med behandlingar och att han blir åsidosatt så blir han ledsen ...fan! Vad gör man då!?

Jag fattade nu egna beslut innan min hund dör för mig.
All soppa som han utsetts för hos veterinärer gör honom sämre det enda som blir bättre är öronen.
Jag ringde min ordinarie veterinär och pratade...skickade ett mail på hela förloppet och undrade om jag hade stöd i ryggen för mina tankar om just maten. Får se om jag hinner få svar på måndag.

Fredag kom och åter igen kraschade Antons mage fullständigt! Nu var man åter på ruta 1. Han kommer inte bli bra på detta foder heller! Vad va det jag sa 😠...

Fortsättning följer....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar