Summa sidvisningar

torsdag 17 september 2015

Att inte gå sönder...dör av illska snart!!!- men man känner att man lever...

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i uterummet och försöker komma i form....Vaknade med en enorm värk och migrän så jag inte har synen i behåll. Jag får visserligen skylla mig själv då jag har mina begränsningar men inte lyssnar så bra på mig själv.

Jag tänker inte gnälla utan bara tala om hur det är och så är det. Det är en smärta från helvetet efter hur jag bär mig åt om dagarna men jag ger inte upp ändå. Jag ska igenom veckan och det ska bli bra till slut. Inget att diskutera...

Nu har nästa problem uppstått mitt i allt helvete. Igår fick jag se att inte min hund skulle få göra sitt mh på grund av att det var samma testledare och jag har nu försökt med alla medel nästan hela året för att få till det, mn det är bara käppar i hjulet hela tiden. Jag kontaktade SBK direkt och berättade vad jag upptäckt och det har hela tiden varit brist på information. Förra gången i Gamleby fick jag tacka för mig 2 dagar innan då det var samma mentalbeskrivare som sist så det går verkligen bra för mig.
Jag var helt knäckt igår mitt i allt annat så jag pratade med SBK då en man ringde upp. Alice kommer att få ställa upp, de löser det för henne tack och lov så ett problem mindre. Nu håller jag tummar och tår för att det går bra med.
Idag ringde jag företaget som jag beställde partytältet av till Johannas släktträff men de asen hade inte skickat det! Det skulle ha varit här igår!
Jag blev så förbannad så det finns inte på kartan. Det fick höra väl valda ord kan jag lova och de ser fan till att ta hit det där jävla tältet som ca 60 personer skall sitta i tills imorgon!

Ska bli spännande att se hur detta slutar dock.

Skulle ha skrivit något helt annat i väntan på att få må bättre men nu är jag så förbannad att adrenalinet tagit överhand och jag har massor som måste göras innan jag ska åka till Fiahemmet. Det är bara att ta sig i kragen och göra ....vare sig det går eller ej. Det finns dock inget alternativ denna gång...det finns inte tid att det inte fungerar...det är ett faktum.

Återkommer vartefter när jag har lite tid och adrenalinet har sjunkit...

puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar