Summa sidvisningar

torsdag 17 september 2015

Ett inlägg av stor vikt som många borde läsa...

Hade funderingar inatt men blogger kunde inte publicera så därför kommer det nu på morgonen...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Nu var det länge sedan jag hade tid med funderingar men idag har jag ännu en gång haft en sådan stund. Man ser ofta genom olika forum hur människor är elaka och kastar rent ut sagt skit omkring sig...frågan är varför? Är det inte dax att skapa sig någon vettig sysselsättning istället för att såra andra människor? Kan även bli illamående på en annan typ av människor som skriver eller säger saker som inte är sanningsenliga. Man utger sig att vara så ärlig och omtänksam men varenda människa vet motsatsen men ändå är där och larvar...tvi

Jag själv har inget sådant vad jag vet i min närhet Tack och lov. De som har varit av den kalibern är inte välkomna hos mig. Tacka vet jag människor som tar och ger både bra och dålig kritik...så är det i livet...ingen är perfekt...ingen är guds bäste barn.

Alla har vi människor gjort dumma saker, sagt saker, ångrat saker, kastat saker, trott på fel människor, blivit svikna och utnyttjade.


Grejen är...låt det inte fortsätta då. Sätt stopp!

Ta tillvara på dina fina..de kontakter du trivs med, de människor som finns där för dig. Det kan vara allt ifrån en okänd person som du pratar med till din själsfrände. Det är säkerligen många av olika slag därimellan. Man räcker inte till för alla och man måste välja vad man skall vårda mest och på vilket vis. Man måste även se till vad man själv mår bra av för att  kunna finnas för andra. Man behöver inte ses alltid heller utan kan finnas för varandra ändå.

Det finns vänner man knappt behöver berätta saker för...de vet ändå! Sådan vänskap är inte alla som har.

Önskar att ALLA hade minst en sådan vän. Jag känner att jag är välsignad med många och det tackar jag innerligt för. Jag vet att många av er i min krets vet att jag alltid finns här och att jag gör vad jag kan. Jag försöker vara rättvis och med sunt förnuft göra det rätta. Jag gör många gånger mer än vad jag borde på både gott och ont.

Nu har man kommit så pass långt i livet att man har så mycket kött på benen att man kan säga att man får vad man förtjänar. Är man ett rötägg så vet väl alla vad för kontakter man har. Jag vet att jag aldrig hade haft en enda av mina underbara runt om..om jag inte var den jag är. Alla gillar det inte men många. Jag gör det jag vill...hur jag vill och med vem jag vill. Jag tror på mig själv även om det brister ibland. Jag har en vilja av stål och är envis som en åsna. Jag har verkligen inte fötts med en silversked i munnen utan fått klara mig själv.

Och jag vågar säga rakt ut att jag är glad över att vara den jag är...jag är glad över de underbara runt om jag har...jag älskar i stor utsträckning, kämpar för att vara positiv i alla lägen vilket inte alltid är lätt. Jag brister dock i språket då jag svär som en tok ...men vill ni ha mig ingår det.


Jag tar er för den ni är och ni får mig som jag är...enkelt inte sant?


Jag kan ha ett "jäkla" temperament. Jag kan hata och jag kan vara en riktig bitch men är nog ingen elak människa utan den sidan får de som förtjänar den träffa.

Jag vill tacka alla mina fina nära kära och vänner att ni finns i mitt liv...och vi förtjänar varandra.

Om jag kunde skulle jag kram om er allihopa ❤.

Eftersom jag delar min blogg på fb så kan jag nå många den vägen med en kram i tanken.

Det här inlägget är av ren hjärtlighet till alla fina...så stor kram till er ALLA...frågan är hur många känner vänskapen/känslan/bekantskapen som jag och vill ge mig en kram tillbaka? Vad gör att ni vill vara min vän?
Vore trevligt att få höra några ord...ibland behöver alla det ;)<3

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar