Summa sidvisningar

tisdag 22 september 2015

Blandad kompott del 3


fortsättning av del 2

Som om det inte varit nog med detta så har Patrik snickrat som en tok, jag har målat till och med den dagen som gästerna skulle dyka upp. Jag avslutade ca 10.30 och skulle hämta Gunn och Fredrik med Atlas i Norrköping klockan 11.00. Jag var där i tid.
Patrik och jag har varit och handlat allt och planerat rubbet för att kunna få ihop det. Jag har städat hela huset med fönsterputsning och gårdsstädning och gud vet vad. Kvällen före hackade jag alla grönsaker så att det bara var att blanda ihop allt, jag bakade 5 sockerkakor till fikat och skar kassler i fina skivor på skärmaskinen. Jag körde in fläskfilé och gjorde i ordning så att den var kall tills den skulle skäras dagen efter.
På morgonen så tog jag det lite lugnt först då jag var hemskt trött och försökte kurera mig. Jag hade vansinnigt ont i ryggslutet vilket jag har haft värre av i veckor. Och jag kan tillägga att det inte bara beror på att jag gjort mer än vad jag borde utan det är även så att det börjar bli kallare och det känns direkt.
Jag har varje tillfälle jag ska varit på Fiahemmet och skött mina sysslor, haft möte på arbetsförmedlingen, jag har tränat och aktiverat hundar mellan varven och försökt vara social vilket har varit svårt att få tid till då det faktiskt inte finns tid.

fortsättning följer...

lite bakverk blev det


Fläskfilén klar att skära


Hackat och förberett


Presentöppning efter att maten har avklarats


En liten del av tösens firare..


Och så Pia förstås ;)


En riktig hjälp vid paketen infann sig då barnen inte var långsamma att hjälpa till ;)


Det fanns fler personer med men alla fastnade inte på bild eller så var jag upptagen med annat ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar