Summa sidvisningar

onsdag 9 september 2015

Ny vecka med nya vänner ❤


En liten instickare  med var jag tillbringar mina arbetstränings dagar. Jag har ju berättat att jag är på Fiahemmet det är ett hem för mestadels herrelösa katter som behöver ett nytt hem och som av olika anledningar har hamnat här. 

Jag är här 3 dagar i veckan som det ser ut just nu och hjälper till att sköta och ombesörja dessa individer. Nu har jag lyckats att få en aning rutin och jag är nöjd så länge jag känner att jag tillför något. Har ju lite svårt att vara sysslolös. 
De kissar som är med på bilderna är inte alla herrelösa utan en del av dem har underbara ägare som har lämnat in sin pälsklingar på inackordering då de är bortresta. Men så här ser det ut och jag tycker det är väldigt trevligt och katterna har det väldigt bra och tillfredställt. 
Nästan varje bur har även en utegård som är i anknytning till buren genom ett fönster och burarna är rymliga och väl organiserade med behovsmaterial.

Lådor städas flera gånger om dagen och de nya djuren som inkommer får alla sitta i sk, karantän i en viss tid för att verkligen vara friska och väl kontrollerade innan de gör den vanliga ligan sällskap.

Känns bra att kunna göra en insats på något vettigt där man behövs och uppskattas utanför hemmet..


Rent fräscht och trevligt


Stort ljust och rymligt


Pigg på sällskap..


Skönt i lådan ;)


Undrande...


Spanar läget...


Gott med mat ..


Lite trött


Nyfiken..

Det finns allt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar