Summa sidvisningar

lördag 5 september 2015

Torsdag-åter igen en blandad dag ;)

Nu har min torsdag kommit och Patrik började morgonen att lasta av en kärra sand ännu en gång som han hade hämtat för att kunna blanda bruk till gjutningen som snart ska gå av stapeln.

Jag hade fått på min lott at åka ner till rörservice för att hämta hem golvvärmeslang och fästen som vi senare under dagen skulle lägga när Patrik kom hem.
När jag kom dit så hade ingen tid med mig utan jag skulle komma tillbaka senare mellan 15.30-16.00 så skulle det vara klart för mig att bara hämta. Jag beställde 50-70 meter slang och fästen för att sedan återkomma.
Jag hade tagit med mig Alice samtidigt ner för att ta en stadspromenad och träna på att gå rätt och även en hel del lydnad som vanligt. Det gäller att förena nytta med nöje.

Promenaden gick väldigt bra och några polletter till har nog ramlat ner känns det som, träning ger färdighet. Vi var nere ca 1 timma och knallade och hon var sååå duktig i jämförelse med tidigare.
Efter det så råkade jag hamna en sväng på Jofotex och eftersom jag inte har något annars att göra så köpte jag lite tyg som jag har tänkt att göra något speciellt av, tror det var bra att jag var ensam när jag åkte ner för det var inte gratis precis.. :/

Därefter så handlade jag det nödvändigaste hem som saknades. Tyvärr blev det egentligen för mycket för mig men det gick men inte mer om jag säger så för fy så slut jag var nu.


Nu var det dax att åka hem och vila för nu sa kroppen ifrån som bara den. Får lägga mig en stund innan det var dax att fara till rörservice igen. 
När jag kom hem så släppte jag ut alla 3 på en kiss innan jag tänkte inta vila..

Det som jag blev varse tidigt var att det inte denna fredag skulle vara aktuellt med ett fredagsstäd då hundarna hittade sandhögen och de verkligen tyckte den var bland det roligaste de gjort på ett tag.

Jag fick beskåda 2 sandmonster när jag kom runt hörnet av huset då jag tänkt att alla 3 hundarna skulle få knalla upp och vila med mig, men jag ångrade mig väldigt fort kan jag villigt erkänna.



Snacka om oskyldig, eller?


Busted!!!

Arbetet här hemma fortsatte även det då Patrik kom hem. jag åkte ner till rörservice som var tänkt men det tog ca 1,5 timma! Jag fick först vänta i en timma! Känns inte som om man har den tiden riktigt men vad skulle jag göra? Jag var ju tvungen att ha värmerören idag!


Här har nu fästena lagts...


Och även nu värmerören :)

Patrik och jag hjälpes åt med detta då det var lite knöligt med trasslet som var i rullen så vi fick dra ut 70 meter på tomten först för att få ordning på det men sedan så, vi blev klara efter inte så värst lång tid :)...det är ju inte första gången precis :).

När allt var klart så packade vi ihop oss för att gå  en trappa upp och lägga oss, vi var båda helt slut, men eftersom jag passerade mitt sybord på vägen upp så fotade jag tyget så jag kunde visa vad jag köpt. Det är bävernylon i stort sätt allt, ett tyg är dock ett som andas då det kommer att ligga direkt mot kroppen när det blivit klart ;)


Vad det blir av detta får ni se en annan gång ;)

Ja,så här var min torsdag från morgon till kväll och jag är nöjd även denna gång över de aktiviteter som har utförts :)

Puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar