Summa sidvisningar

tisdag 15 september 2015

En ny vecka och mer slit...


Måndagen kommer och det är Johannas 18 årsdag. Hon beger sig till skolan som vanligt och Patrik beslutar sig för att inte åka till Khil idag utan han är hemma och bygger vidare. Efter min långa stund att komma igång och innan hundar har fått sitt och så, så tar jag snart tag i mina sysslor. 
Jag ska måla all panel som är till burspråket...


Sådär ja nu var det klart :)
Men eftersom jag är i mitt esse och inte kan bromsa så retar jag mig på andra delar..


Som detta...


När jag ändå håller på kan jag ju fixa till detta med, varför stoppa nu??? Så jag målar hela denna sida och råkar visst fortsätta runt hörnet...

Jag hinner inte helt
klart utan har över 2 bågar kvar men måste nu svida om för att åka till Fiahemmet och göra min plikt. 



Patrik fortsätter att sätta i fönstren som han påbörjade igår. Han tar även åter fram motorsågen som kapar upp två fönsterhål till in i vardagsrummet som ni ser på var sida av burspråket. 
Jag gör en paus i det jag håller på med och städar upp allt efter honom igen. Det blev en hel stor sopsäck med brännbart, en pall med kapade stockar och en pall med gammal rutten panel. 
Nu kunde åter hundarna vara på tomten bara alla gamla spik och vassa saker var undanplockade :)

Patrik började att sätta upp panelen som jag har målat vilket är bra. Han kan fortfarande inte göra något inne då golvet har tagit tid att torka men det ska bli regn så det är bara bra om den målade panelen kommer upp. Det räckte inte med detta material utan finns lite kvar som måste tas hem men visst börjar det likna något :) Tur man är lite tokig ..hahaha


Vi är nog rätt nöjda med detta i alla fall och bättre ska det naturligtvis bli.

Jag köpte med mat hem från Move in idag och även lite gott gott efter maten då Johanna fyller år. Hon kommer få alla kostnader lösta av oss till kalaset som hon har bjudit in till och allt vad det innebär. Vi gjorde inte mer alls under kvällen, Kalle kom och sade grattis till Johanna och fikade med oss, men sedan var vi alla jätte trötta och gick och lade oss...och så slutade våran måndag .

Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar