Summa sidvisningar

tisdag 15 september 2015

Händer grejer...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag har haft en riktigt hektisk vecka ihop med min make så jag försöker att korta ner för att komma ifatt...

Det var Fredag och jag tog en liten sväng till Norrköping...hörde mig för om det var någon som ville med men jag fick åka själv. Mig gjorde det inget men jag erbjuder vänner att göra mig sällskap om jag kan :)

Det blev typ ett helt nytt vardagsrum med allt möjligt på Rusta. Det blev tapeter, färg, mattor, gardiner, filtar, ljuslyktor, lampor, ljus, muggar, glas, lus, brickor och en himla massa annat....tror nu jag hade tråkigt?   hahaha nae inte direkt va. Såg allt framför mg och det kommer bli kanon hoppas jag ;)


En snabbis bild på vagnen men de säger att det är inte fullt förrän det rinner över ;)


Jag åkte förbi på Ica på vägen hem för jag hade glömt att köpa frimärken som jag var tvungen att ha till fakturorna jag skulle posta som jag gjorde tidigare på morgonen innan jag gjorde mig klar för stan. Nu var jag så tankspridd att jag handlade mat till kvällens fredagsmys men glömde lik förbannat frimärkena så jag åkte hem men en massa mat istället...

Det blev dock inte fredagsmys fullt ut då vi blev mätta på förrätten så att det inte var värt att offra en fransyska om ingen var hungrig, så vi får ta den en annan dag.


Och när jag kom hem efter att jag varit på stan och även nu Ica hade det hänt grejer. Mina kära hemma fick order att tömma min bil på foder som jag hämtat, och alla saker jag köpt inklusive maten så klart. Jag klarade inte av att konka mer än vad jag redan gjort även om det bara var från vagnen och in i bilen, men det räckte gott åt mig .



Förrätten bestod av rostad jättefranska, sallad, skinka och peppar salami, ishavssallad med räkor toppat med torkade örter.


Nu börjar det ju likna något...


Som jag sagt förut så har jag en duktig gubbe ;) <3

Som sagt jag kortar väl ner radikalt och jag ska vara ärlig , minnet sviker för det har gått i ett precis hela tiden och jag vet knappt vad som är gjort och inte när jag ska berätta för man bara gör utan att tänka och hela tiden kommer något i mellan och en Åberg är jag så jag "ska bara" hela tiden...

Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar