Summa sidvisningar

måndag 14 september 2015

Känner mig älskad av vänner ❤

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare 
Åter igen efter i skrivandet som attan. Torsdagen var nu kommen och massor var på schemat i vanlig ordning. Tyvärr blev det kaos i min planering och jag fick inte alls mycket gjort. Igår kväll ganska sent fick jag ett meddelande om jag kunde vara hundvakt till Bella då det hade blivit galet i kommunikationen. Som vanligt så försöker man att finnas så denna dag var jag hundvakt några timmar till Bella. Anna och Kristian skulle dyka upp idag och ta mina hundar på en skogspromenad vilket jag är jätte tacksam för då det är lite körigt att både hinna med allt och dessutom orka. De skulle dyka upp straxt efter lunch.
Även Kalle som skulle ha kommit igår hörde av sig och undrade om vi kunde försöka med middagen idag ...vilken inte blev igår...och gissa om jag blev glad 😊.
Anna och Kristian dök upp...jag grejade med allt möjligt men kände inte att jag fick ett skvatt gjort ändå.
De stannade på en fika innan de gick. Jag skulle sedan åka till Fiahemmet för min sista dag där denna vecka så de fick lite info om van man kunde pyssla med under tiden innan Patrik kom hem. Är han anlände så hade de plockat undan en del sopor som fanns på gården efter betongblandning och sågning.
Nedan följer några bilder från Anna och Kristians lån av mina hundar,



En liten trio vid Viltvattnet


Lika vackert som vanligt


Efter att Anna och Kristian kom tillbaka till gården och Kristian grejade med Avanten så gick Anna även en promenad med Winston.


När jag var inne på Fiahemmet funkade dagen riktigt bra denna gång. Jag hade krut att ta av idag då jag inte alls hade lika ont som dagen innan. Kalle skulle komma hem och göra Anna och Kristian sällskap innan Patrik kom hem från jobbet. 

Jag städade en hel del burar på Fiahemmet och skurade hela entrén , fikarummet och trappen upp till karantän efter att jag hade sopat hela ytan. Idag var för första gången Inger föreståndaren där så visst var det trevligt att kunna vara alert den dagen såklart.
Jag tog även ut den stora entrémattan och snyggade till. Jag råkade även se att en av katterna hade bitit hål i en redan lagad del i sin bur där det satt silvertejp så ag bad om att få en rulle så jag kunde fixa till det innan jag var klar med mina sysslor för att göra som de andra, ta paus.

Det blev en del prat och en fika innan jag skulle åka hem. Nu var jag riktigt hungrig och röksugen som bara attan. Jag hade varit så himla duktig att jag hade tagit med mig alla rullgrejer men inte pappren för de låg visst kvar på bordet i uterummet. 

När jag hade satt mig i bilen för att åka hem så fick jag ett meddelande av Johanna att jag inte skulle glömma att ta med henne hem. Jag frågade om hon var på ÖB och väntade men hon fattade inte vad jag pratade om. Jag hade tidigare sagt att om hon ska åka med mig hem så får hon ta sig till ÖB. Jag hade ingen som helst lust att jaga omkrig i för att hitta Johanna innan jag åkte hem.

Hon hade fattat att jag skulle hämta henne i Vilbergen av någon obegriplig anledning. Jag blev irriterad och förbannad att hon inte var där vi hade sagt att hon skulle vara .. .till slut lade jag på luren. Jag kände att enda dagen då jag har vänner hemma blir det såhär!

Anna och Kristian väntar och Kalle stod nog med maten klar så jag var tvungen att komma hem i tid kände jag, jag kunde ju inte låta mina vänner bara vara ensam.                                                               

Jag ringde super irriterad till Patrik för att kolla läget innan jag bestämde vidare hur jag skulle göra.
Jag fick då veta att inte Kalle hade dykt upp och att de andra 3 hade fått komma med Patrik till grustaget en sväng. Skönt att de fick lite variation på vistelsen i alla fall ;)

När jag sedan kom hem så hade fortfarande inte Kalle dykt upp, så jag började undra vad som hänt och ringde för att kolla. Det visade sig att han bara va lite sen så han skulle komma snart nog.



Det blev en pastalåda som var kanon god när det väl var färdigt. Så tack för maten :)

Vi hade riktigt trevligt och som vanligt så yttrade sig många skratt som vanligt. Jag var även uppe före maten och städade undan en del på övervåningen, Jag fortsatte att putsa fönstret samt att jag satte fart så jag hann undan med en hel del till, i väntan  på maten.



Självklart så har Patrik byggt vidare vilket ni ser själva, puss

Fortsättning följer för min oskrivna tid för att komma ifatt för herre min ge va jag det hänt saker här ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar