Summa sidvisningar

måndag 7 september 2015

En söndag med udda uppdrag...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag har varit en något annorlunda dag. Patrik stackarn har stått ute i regnet hela dagen för att nu efter flera års diskussioner om fruns påhitt äntligen skall bygga det frun så länge önskat ;)

Jag har alltid varit svag för ett lusthus vilket jag tycker är fruktansvärt charmigt men inte kan ha på tomten då det blir för mycket som en kåkstad på vår lilla tomt, Jag sa då för flera år sedan att jag önskade ett halvt lusthus på huset istället. Patrik blev helvild över mitt påhitt och mer eller mindre idiot förklarade mig men med tiden så har han bearbetats liksom hur det var både med sovrumsfönstret som köptes nytt och sattes dit för 3500 och sedan direkt byggdes igen för att få en hel vägg i sovrummet...självklart så sitter det gardiner och står plastblommor i fönstret också innan det sattes igen, ett annat exempel är köksskåpet som han fick sätta in för att tillverka en mathiss upp till salen från köket...
Varför skall man vara som alla andra ;)
Nu efter så här lång tid så tid var vi överens om ett burspråk men inte storleken. Jag har sagt hela tiden att det blir ingen renovering av vardagsrummet om det inte blir ett " burspråk som är stort som ett halvt lusthus för jag ska ha den stora fina julgranen där sedan och annars skall det finnas plats för ett kafébord och 2 stolar om jag vill j´ha det för det tycker jag är charmigt.

Som ni vet så gjordes golvet igår så nu var det dax för det lilla burspråket. 
Jag lade ut en bild på fb på skoj men samtidigt allvar tidigare där jag sa att det blir så fint med den ritningen som fanns. Och jag kan nog med säkerhet säga att ingen hade en aning om vad jag menade...


Här är bilden som jag lade å fejjan och sade att ritningen var bra med 1...1,5...1,5....1,5....1. Det var en bra ritning tyckte jag. Huvudsaken var att Patrik so skall bygga vet vad ha ska göra.


Här kapas och sågas voten för plattan det hjälpte även jag till med
                                                                                                                

Nu är L blocken å plats som skall göra plattans grund.


Sådär jag inte alls dumt, nu börjar man ana lite bättre vad det är frågan om...


Nu hoppas vi på att inte hundarna springer i plattan innan den torkat.


Gaveln med stora diskussioner. Detta är det fönstret som endast finns utifrån..


Så här såg det ut efter att Patrik tvättat sina kläder, fanns en hel det betong i dem.


Kan erkänna att jag inte gjort mycket alls idag åt bygget. Jag har suttit hela dagen vid datorn och letat resor, soffor och tapeter men än så länge utan resultat.

Med detta säger jag godnatt denna gång och återkommer snart nog.

Puss<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar